Sweet 16 – the best sasspens – Iggy Azalea – Black Widow & Rita Ora

1
Добави коментар
maqo
maqo

Публикувано на 21 ноември, 2014 от

mirche

Най-големия хит в петия концерт . Sweet 16 се срещат за първи път на сцената на X Factor 2014. Красота, характер и глас са качествата, които обединяват Гери-Никол, Мишел и Христина. В Къщите на съдиите Заки и Боби Иванчев ги определиха като „новите Destiny’s Child”. Момичетата, явили се като завършени индивидуалности, се отправят към ново предизвикателство – възможността да се научат да работят в група, взимайки най-доброто една от друга.
Визитка
Гери-Никол Георгиева
16 години, Варна
Едва на 16 години Гери-Никол вече е осъзнала, че не желае да прави компромис с характера си. Описва се като силен и достоен човек. Танците са любимото й занимание, което съпътства целия й живот – от малка ходи на уроци по модерен балет, а от скоро се занимава и с рага денс. Проявява интерес и към актьорското майсторство, като признава, че обича да разиграва сюжети и да влиза в разнообразни роли. “Хората трябва да ме харесват такава, каквато съм“, казва Гери, осъзнавайки обаче, че скоро индивидуалността й ще се превърне в неизменна част от групата Sweet 16.
Мишел Стремиски
13 години, София
Мишел е родена в Израел, но от 13 години живее в София. Момичетата от групата я определят като прекалено добра, но така също и като изключително пряма. Признава, че това, което я кара да се чувства в свои води, са танците. Като малка се занимава с класически балет, но впоследствие се оказва, че той не е достатъчно динамичен за нея. Продължава с модерен балет, а от скоро посещава и рага денс заедно с Гери-Никол. Готова е да се откаже от свободното си време и излизанията с приятели заради X Factor, но едновременно с това добавя: “Животът не е само работа“.
Христина Христова
15 години, Силистра
Описва себе си като изключително чувствителна и склонна да се затваря в себе си. Въпреки неувереността и колебанието на сцената на X Factor обаче, в момента Христина е убедена, че заедно с момичетата са перфектната комбинация за първото място в X Factor.

Тагове:

sweet