Двойно мастурбиране | Интернет портала на българската жена – jenata.org

2
Добави коментар
milk1
milk1

Според американският клиничничен с*ксолог Доун Майкъл има начин мъж и жена да си доставят удоволствие едновременно, докато мастурбират по единично. Тя казва, че онези двойки, които се самозадоволяват пред партньорите си имат по-щастлив и вълнуващ с*ксуален живот.

Д-р Майкъл е убедена, че никой не може да познава по-добре тялото на един човек, отколкото самият той. Затова тя смята, че всеки знае какво му харесва най-много и какво го „довършва“ и нищо не пречи да осигури приятна гледка на половинката си и така да стимулира и нея да достигне до заветния оргазъм.

Специалистката работи и като брачен консултант. Често поставя точно тази задача на двойките – да мастурбират един пред друг и след това ги кара да говорят пред нея за това. Помага им да постигнат по-високо ниво на комуникация помежду си и да премахнат бариерите, които ги ограничават в експериментите. В началото партньорите признали, че им е доста неловко, но с малко практика свикнали. Прозряли еротичния аспект на нещата и започнали да се забавляват, докато се самозадоволяват. Най-интересното в случая е, че освен че мъжете се възбуждат от вида на голата си жена, дамите също установили, че им е адски приятничко да гледат как господата карат на ръчна.

Упражнението помогнало и на пациентките на Доун, на които преди им било трудно да достигат до оргазъм. Лекарката накарала тези нещастни жени да започнат да мастурбират пред мъжете си, за да им покажат какво им харесва и какво може да ги доведе до екстаз и така с*ксът им да се получава по-пълноценен. Не след дълго резултатите били на лице. Пациентките започнали да получават заслужените си оргазми и да се радват на здрав и споделен с*кс.

С*ексоложката казва, че мастурбирането е интимен акт, който сплотява двойките, ако се прави в присъствието и на другия. Освен това досегашната й практика сочи, че двойките се лекували и от стрес чрез това упражнение. Явно играта на криеница с партньорите трябва да спре.
 

Снимка: www.bela.bg Автор: Dani

Двойно мастурбиранеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)