Сердика Център организира Little Black Friday с намаления до 60% на 28-и ноември | Teenproblem.net

4
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Сердика Център организира Little Black Friday с намаления от 20% до 60% на 28-и ноември. Това ще е най-мащабното събитие от този род в търговския център, в което ще се включат над 100 магазина. Сердика Център е известен като меката на модата, което означава, че Little Black Friday е добра възможност за тотално обновяване на гардероба на много примамливи цени. Допълнителната мотивация за клиентите е, че всеки пазарувал на стойност над 50 лв. може да получи мистериозна малка черна кутия, в която се крие изненада.

 

Както е известно на всички, Сердика Център не привлича клиенти, като останалите столични молове със забавления като кина и зали за игри, а е изградил имиджа си на център на модата и модните аксесоари. Това е и причината името на събитието да бъде Little Back Friday – вдъхновено от популярната сред почитателите на модата little black dress, която като концепция води началото си от 20-те години на миналия век, от дизайните на Коко Шанел и Жан Пату и е символ на удобна, семпла, елегантна рокля, която може да се носи при разнообразни случаи и е на цена, която всяка дама може да си позволи.

 

Little Black Friday ще привлече не само с големите намаления, но и с възможността 8 шопинг маниаци да спечелят малка черна кутия, съдържаща немалка награда. Условието е да пазаруват от магазините, включили се в инициативата, за минимум 50 лв. Сердика Център е един от най-големите търговски центрове в България с над 200 магазина, някои от тях единствени представители за България на висок клас модни марки. На 28-и ноември над 100 от магазините ще предоставят отстъпки до 60%.

 

Подробности можете да откриете и на официалната Facebook страница на Сердика Център.