Еротичният масаж / Всичко за любовта и секса, за раздялата и брака, за страстта и изневярата – Блясък

20
Добави коментар
Lalo
Lalo

Масажът, за който ще ви разкажем, не се практикува единствено за отпускане и премахване на стреса, а притежава силен еротичен ефект. Опитай и ти от неговото нежно опиянение!

Създаване на атмосфераМоже би се досещаш, че за да има масажът желания ефект, трябва да създадеш подходяща романтична атмосфера. Приятно затопленото помещение, приглушената светлина, нежната музика и ароматът на екзотични плодове и треви са основните елементи на това. Свещите вече са се наложили като емблема на романтиката. Избери такива с аромат на роза, лавандула, гардения, портокал или жасмин. Тяхното ухание ще настрои най-бързо сетивата на възбуждаща вълна. Добре е да си набавиш масажна маса, но тъй като тя е твърде скъпа, може да използваш всяка твърда повърхност – леглото или дори пода. Ако се спреш на варианта легло, постели върху него няколко чаршафа и кърпи, за да не останат мазни петна върху матрака.

Постави в близост до мястото на предстоящия „ритуал“ масажни масла, лубрикант, секс играчки (които могат да ти послужат по-късно), чисти чаршафи и възглавници. Увери се, че помещението е достатъчно топло, защото партньорът ти ще остане чисто гол. Провери дали ноктите ти са подрязани и добре изпилени, за да не надраскаш кожата му. Не на последно място подготви музиката. Песните трябва да са нежни и успокояващи и да продължават дълго. Сложи също в близост две чаши вода – за разхлаждане на страстите.

Масажни маслаТе са абсолютно задължителни. А на пазара има различни видове лосиони и кремове, които могат да ти свършат чудесна работа. Масажните масла съдържат етерични масла, смесени с пресовани семена, ядки или плодове, и са богати на микроелементи и витамини. Затова действат противо възпалително, регенериращо и антиоксидантно. Премахват напрежението, повишават настроението и облекчават при простуда, главоболие и болки в ставите. За твоя случай можеш да избереш масла с аромат на сладък бадем, авокадо, пшеничен зародиш, жожоба. Не е препоръчително да използваш лосиони на петролна основа, защото разрушават презервативите и могат да предизвикат вагинална инфекция при жената. Погледни също дали лосионът или кремът не съдържат Nonoxynol-9, който дразни кожата. Преди масаж винаги затопли лосиона, но внимавай да не е твърде горещ, за да не изгориш кожата на любимия си.

Техники Накарай гаджето си да си вземе гореща вана или просто да се изкъпе. Водата ще отпусне мускулите и ще отвори порите му. Сложи го да легне по лице с ръце встрани, като поставиш възглавници под лактите и бедрата му. Постели чист чаршаф отгоре му – повдигай го в зависимост от това коя зона от тялото масажираш. Сложи лосион върху ръцете си и ги разтрий една о друга. Започни с леки ритмични движения по гърба, които преминават във все по-силни и продължителни. Масажирай бавно и повтаряй движенията. За по-голям натиск използвай тежестта на тялото си, а не силата на ръцете си. От гърба премини към раменете, ръцете и дланите. После идва ред на дупето и краката. Обърни приятеля си с лице към теб и постави възглавниците под врата и коленете му. Масажирай скалпа и продължи с лицето, гърдите, коремната област, ръцете и краката. Когато си готова с цялото тяло, е ред да преминеш към най-възбуждащата област – пениса.

Основни движенияДълги и плавни с цялата длан. Използват се навсякъде по тялото. С вътрешната част на дланта, без пръстите. Натиска се и се отпуска с въртеливи движения. Едната ръка притиска, другата издърпва. Бързи движения с всички пръсти, които наподобяват удари. Дланите са поставени върху тялото, но се натиска само с палците.

Масаж за ценителиЦелта на еротичния масаж на пениса е достигане на еякулация. Докато галиш мъжествеността му, обаче обърни внимание и на зърната му, вътрешната част на бедрата и областта между скротума и  ануса, където се намира неговата G-точка. Използвай за подкрепа секс играчки. Ето и някои техники:

Концентрирай се върху основата на пениса. Гали го с нежни продължителни движения, докато главичката започне да се пълни с кръв. Хвани го с едната ръка, като го насочиш нагоре. Използвай дланта на другата и започни да масажираш само главичката. Клекни между краката на приятеля ти и сложи едната си ръка на тестисите му, движи дланта на другата по дължината на пениса. Сложи много лосион върху ръцете си и започни да търкаш пениса му между тях, подобно на две пръчки, с които се опитваш да запалиш огън. Хвани го с две ръце и го върти леко в противоположни посоки, все едно отвърташ капачка на бутилка.

Овлажни добре ръцете си. Хвани горната част на пениса с едната и бавно се спусни към основата му. Повтори същото с другата. Движението трябва да създаде усещането, че прониква в теб. За по-добър ефект сменяй скоростта. Разходи пръсти по цялата му дължина, като леко го удряш, щипеш и гъделичкаш. Задръж го в едната си ръка за десет секунди, след това бързо го масажирай нагоре надолу. Пак го задръж и после пак го раздвижи бързо. Стимулирай простатата на приятеля си, като сложиш пръст на два-три сантиметра в ануса му и натискаш леко точката към страната на пениса. Внимавай, много мъже така получават супер бърз оргазъм.