Карта на мечтите по новолуние – желанията оживяват!

4
Добави коментар
lubopav
lubopav

За фазите на Луната сме говорили толкова много пъти, че вече съм сигурна, че насреща си имам истински специалисти. 

Древни науки говорят за цикличността на Луната, останали са предания и богата информация как да се възползваме от тях по най-добрия начин, Луната влияе както на физическото ни тяло, така и емоционалността ни, на психиката, на дълбоките духовни преживявания които имаме. И тъй като всичко в тази Вселена е взаимосвързано, няма как звездните тела да не оказват влияние и върху други сфери от живота ни, та дори в пречистването на енергийните ни тела, или привличането и осъществяването на мечтана реалност. Времето на нарастваща луна (при и след новолуние) е моментът, в който хранителните вещества се усвояват най-пълноценно. Това е и времето, когато имаме най-голям ефект от приеманите хранителни добавки. И това е времето когато привличаме и изпълваме с живителна енергия нашите мечти, намерения. Затова и по новолуние астролозите ни съветват да напишем своя списък със желания, който да изпратим към Вселената.

Това е и времето, което мъдрите фън-шуй практици избират, за да направят друга древна практика, която отива още по-далече от просто едно написване на списък със желания. А именно – създаването на карта на мечтите. Тя с визия, цвят, изображения, емоция, утвърждения и голяма конкретика заявява на висок глас нашите намерения и мечти.

Снимка: Владимир Мачоков, списание Осем

Това е и едно от закачливите занимания, които отговорно провежда фън-шуй експертът и практик Мая Митрева. Създаването на карта на мечтите е отговорно занимание, което изисква сериозна предварителна подготовка. Нужно е човек да си набави предварително нужните изображения, изрезки от вестници, списания, снимки, текстове, думи, символи, които да комбинира по такъв начин, че да изобразяват върху картата неговите желания и мечти. Използваме цветни моливи, флумастри и всякакви пъстри средства, които да ни помогнат в създаването на една такава вълшебна карта. Лепило и стабилна картонена основа също са нужни. Върху тази основа ще се подредят изображенията, надписите, рисунките и всичко онова, чрез което вътрешният ни творец ще изрази съкровените си желания, които иска да види материализирани. 

Важно е да се знае, че картата трябва да се раздели много прецизно на сектори, според фън-шуй, и специалист да ни обясни и ръководи в кой сектор, по какъв начин кои изображения, символи и цветове да се поставят така, че да привлекат правилната енергия водеща до осъществяване на възнамереното. В противен случай можем да останем неудовлетворени от преживяването и резултата.

А резултатите често са смайващи – желанията и мечтите ни бързо и убедително се въплъщават в материя и дух. Какво точно представлява картата, как се създава, как се активира и как се работи с нея във времето, както и любопитните истории на хора, направили своята карта – четете в Декемврийския брой на Списание 8, който излиза от печат утре – 9 декември! 

А ако вече сте усетили импулса и повика да създадете своя собсвена карта на мечтите, сега точно преди да настъпи новата година е съвършеният момент да го сторите! Така ще влезете в новата година с една нова вътрешна сила, ясно намерение и заявление какво искате да материализирате през този период. Курсът на Мая “Карта на мечтите” ще се състои на 21 декември (ден преди новолунието в Козирог) в център Мандала, от 10:30 до 13:30 ч., a януарското му издание е на 18 януари 2015. Вижте цялата информация във фейсбук събитието.

И сбъдвайте мечтите си с творчески размах!

Благодарим ви, че споделяте тази публикация чрез бутончетата отдолу. Нека стигне до повече хора, които имат нужда от нея!

Tags: карта на мечтите, Мая Митрева, списание Осем, табло на желанията, фън шуй, център Мандала