Ремонт на банята – полезни съвети

1
Добави коментар
joy88
joy88

Ремонт на банята – полезни съвети

Добавено: Вторник, 16 Декември 2014г | гледана: 164 пъти.

Всекидневно сме изправени пред множество трудности, защо обаче едно от тях трябва да е ремонта на банята у дома?! В днешно време има множество полезни добри съвети и практики, които биха улеснили това ви начинение и то така, че бихте останали по-доволни от това, което всъщност се върти из главата ви. И така не е нужно да си специалист или архитект, за да направиш наистина добър ремонт на банята, от самия избор на плочки и обзавеждане до почистването им и правилната употреба. Ето в няколко кратки стъпки как би могъл да протече ремонта на вашата баня, бързо, лесно и с удовлетворяващи резултати:

1. Вземете решение дали искате да обновите цялата баня или искате да оставите част от интериора, например плочките или друга част от обзавеждане на банята

2. Ако решите да оставите част от интериора оттук нататък решенията ви трябва да са съобразени с дизайна и разположението им досега и това по-скоро би било затруднение, отколкото улеснение за вас.

3. Затова по-добрия съвет е да обновите всичко, от плочките до вече със сигурност захабеното и омръзнало ви обзавеждане.

4. Разпитайте приятели, които наскоро са се сблъсквали с този тип дейност или потърсете в глобалната мрежа кои са по-добрите магазини за обзавеждане на бани.

5. В магазина изберете дизайна и цвета на плочки, които според вас биха били най подходящи и по ваш вкус, като имайте пред вид, че тъмните нюанси по принцип стесняват визуално помещението, докато светлите го правят по просторно и създават усещане за широкост. 

6. След подбора на дизайн и цвят най лесно би било да ви бъде изготвен 3Д проект на място, за да видите възможностите на поставяне и декорация на плочките според размера на вашата баня.

7. Вече сте избрали и виртуално наредили вашите плочки за банята, сега е време и на обзавеждането на банята. Отново съобразете големината на мивки и шкафове с пространството, с което разполагате и разбира се цветовете. Обзавеждането също може да бъде добавено в 3Д проекта, за да получите още по-добра представа за разположението

8. Сега вече ви предстои да намерите добър майстор и да изпълните физически проекта. Това може би е най-трудната задача, но отново можете да почерпите опит от близки и познати, както и от глобалната мрежа. 

Добави коментар