Гипсокартон Про | Окачени тавани ~ Опънати тавани цени монтаж | Монтаж на всички видове ОКАЧЕНИ ТАВАНИ и ОПЪНАТИ ТАВАНИ както…

6
Добави коментар
gipsokartonpro
gipsokartonpro

  В тази статия ще споделя един много удачен в някои ситуации метод за предварителна направа на заготовки от гипсокартон предназначени за изграждане на декоративни инериорни елементи по- окачени тавани и предсенни обшивки . Естествено не аз съм се сетил пръв за това. Пречупването на… Read More..
21.03.2015 Stanimir Ivanov
Сухо строителство за професионалисти
No Comment

Няколко са основните признаци(атрибути) , характерни за един таван , така че да може той да се нарече окачен . Окачени тавани са всички , изградени на известно отстояние от основния таван посредством монтирани по периферията окрайчващи профили и и свързани към монолита чрез окчвачи… Read More..
15.02.2015 Stanimir Ivanov
Uncategorized
No Comment

 Видове опънати тавани и тяхното взаимодействие със светлина от изкуствени източници   Когато говорим за опънати тавани и тяхното безспорно предимство –  визуалният ефект, не може да подминем осветлението. Как то взаимодейства с различните видове ПВЦ-платна? И взимайки в предвид това –  Какво осветление да… Read More..
04.01.2015 Stanimir Ivanov
Често задавани въпроси
1 Comment

В последно време, в довършителните ремонти все по-голяма популярност набират т.н. опънати тавани. В комбинация с окачени тавани(а и изпълнения по стени) от гипсокартон се получават изумително красиви интериорни решения, които внасят простор и лукс във вашия дом. В тази публикация съвсем накратко ще опиша … Read More..
10.12.2014 Stanimir Ivanov
Често задавани въпроси
No Comment

Монтиране на гипсокартонените плоскости към конструкцията на окачения таван . След като вече знаем как да  пресметнем необходимите материали и да направим конструкцията, идва ред на последния етап по монтажа на нашия окачен таван от гипсокартон. Монтиране на гипсокартона към конструкцията или т.н.  „затваряне“ на… Read More..
03.12.2014 Stanimir Ivanov
Направи си сам
No Comment

Монтиране на конструкцията. Ако разделим изграждането на един таван от гипсокартон на три основни етапа, то те биха били: Пресмятане на необходимите материали. Монтаж на конструкцията и гипсокартонените плоскости. Шпакловка, шлайфане и боядисване. След като в една от предишните статии в раздел „направи си сам“… Read More..
04.11.2014 Stanimir Ivanov
Направи си сам
No Comment

В днешно време едва ли има човек , който да не е виждал или поне чувал за този строителен материал. Все пак реших  да „драсна“ няколко реда за всеки случай. Гипсокартон – това е строителен материал под формата на плоскост. Представлява два пласта специална хартия (картон) ,… Read More..
17.05.2014 Stanimir Ivanov
Често задавани въпроси
No Comment

„Какви материали са ми необходими за Х кв.м окачен таван?“ , „Искам да си направя предстенна обшивка на лепене …колко лепило трябва да купя?“ В последно време получавам доста подобни запитвания на имейла. За това реших да направя серия от статии в които да опиша… Read More..
28.03.2014 Stanimir Ivanov
Направи си сам
1 Comment

Предстоят ви ремонт на апартамента, семейната къща (вила) или цялостни довършителни дейности. Неминуемо пред вас възниква въпроса: “Кого да наема за да получа най-доброто съотношение между цена и качество?” . Най-вероятно за това сте на тази страница. Чували сте хиляди “страхотии” за некоректни фирми, майстори,… Read More..
10.03.2014 Stanimir Ivanov
Uncategorized
No Comment

  Когато говорим за окачени тавани от гипсокартон с вградено или скрито осветление през последните години старите луминесцентни шнурове и лампи с жици все повече се заменят от LED лентите и лед осветителни тела за вграждане. Те имат редица предимства, за които ще стане въпрос… Read More..
09.03.2014 Stanimir Ivanov
Uncategorized
1 Comment