Промоции на раници, чанти и несесери за училище от Moliv.bg : Jabse.Ink : Напиши твоята историяПромоции на раници, чанти и…

1
Добави коментар
svence
svence

Дойде ли време за сезонни промоции, ние от Moliv.bg сме винаги готови с най-разнообразни предложения за раници, чанти и несесери за училище на изгодни цени. За целта сме подготвили специална страница на нашия сайт с всичките отстъпки, които предлагаме.

Промоции на ученически раници с отстъпки до 40% от реалната цена на раниците могат да Ви осигурят изгодна покупка и да зарадват Вашето дете. Обикновено разнообразяваме и правиме отстъпки на почти всички марки и модели ученически раници и пособия.

Не забравяйте също, че винаги може да се възползвате от отстъпката при регистрация в магазина – 5% и от безплатна доставка на всичките ученически пособия и аксесоари при достигане на сума от 100 лв. за цялата поръчка.

Работим в сътрудничество с Еконт Експрес и цената на доставката на ученически раници, несесери и чанти е намалена с 20%. Може да поръчате доставка до адрес или офис на куриера.

Ето как може да пазарувате изгодно от нашия онлайн магазин за ученически и тийнейджърски стоки. А скоро очаквайте и отстъпки за новите ни продукти – Пъзели на световно известната марка Educa Borras.

Посетете Молив.BG и изберете раница, чанта или несесер.