Dolce & Gabbana Dolce Floral Drops новият дамски парфюм!

1
Добави коментар
mikanikova
mikanikova

Dolce & Gabbana лансира своят нов дамски аромат Dolce Floral Drops, наследяващ името и завета на Dolce & Gabbana Dolce който постави началото на нова линия сред парфюмите на Италианската модна къща през началото на миналата 2014-та година!

Ароматът на Dolce Floral Drops е по-въздушен и лек, по-свеж от оригиналният парфюм! Зад неговото ухание стои идеята за свежо откъснати цветя от градината и усещането което ситуацията оставя като ароматен спомен в съзнанието ни.

Новият парфюм е пристрастяващ, неговата формула напомня за оригиналната композиция на Dolce, но е леко променена и съвсем малко по слаба. Оригиналът бе представен във вариант с концентрация от Eau de Parfum до като Floral Drops е в Eau de Toilette.

Ароматът на Dolce & Gabbana Dolce Floral Drops

Зад ароматът му отново стои ясната мисъл за бели цветя, ароматът му се разгръща именно със нотки от цветове на папая и нероли. Сърцето му е изпълнено със приятната лекота на дъх от водна лилия, беладона и нарциси. Базата на Dolce Floral Drops е осеяна от кашмир, бял мускус и сандалово дърво.

Тази композиция е перфектна за пролетта, както за млади, така и за по-улегнали дами, които искат да усещат пролетният дух и ароматът на свежи градински цветя.

Цялата тази цветна микстура е събрана във флакон който почти идентично копира оригиналният дизайн на предната версия, но този път цвета на течността е един нюанс по-светла от този на Dolce Eau de Parfum.

Dolce Floral Drops ще бъде достъпен за купуване във флакони от 30/50/75 и 150ml флакони, както казахме вече в концентрация на Тоалетна Вода.