Годишен тийнейджърски хороскоп или какво те очаква през 2015-та година? [1] | Teenproblem.net

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

2015-та година е вече факт. Всички ние се надяваме тя да ни донесе много положителни емоции и да бъде по-хубава от изминалата. Ако ти е интересно какво те очаква през останалите 12 месеца, прочети статията по-долу:

 

Овен

 

Преливате от енергия. Това ви подтиква към прояви на оригиналност, ексцентричност, дори непредсказуемост. Новите идеи ще изникват в съзнанието ви буквално не за дни, а за часове. Интуицията ви е необикновено силна и ще ви подсказва правилните решения. Все пак бъдете предпазливи и се въздържайте от участие в каквито и да било конфликтни ситуации. Най-вече с хора, от които все още зависите, като например родители и учители. Импулсивните ви реакции едва ли ще бъдат толерирани, така че се постарайте да ориентирате ентусиазма си в правилната посока. Ще се учудите на себе си. Ще установите, че няма нищо по-страшно от самия страх като такъв. Че няма от какво да се опасявате. Че да потърсите помощ не означава да покажете слабост и да предизвикате съжаление. Опитайте се да управлявате собствените си емоции и да се изолирате от проблемите на приятелите, за да не се превърнете в техен „гръмоотвод”. Имате нужда от лично пространство и трябва да си го извоювате.

 

Телец

 

Предстои ви интересен период на изяви и придобиване на ценен житейски опит. Ще се научите да преодолявате личните си съмнения и да преценявате обективно възможностите си. Ще се удивите на собствения си характер. Колко сте сдържани, колко бързо печелите доверие, колко лесно усвоявате различни новости… Ще научите интересни подробности за най-близките си приятели, особености, за които дори не сте подозирали. Може би ще ви хрумне да споделите и някоя своя лична тайна. По-добре не го правете, ако не искате да преживеете поредното разочарование. Ще се окаже, че сте се доверили на неподходящи хора и те ще ви поставят в неудобна ситуация точно когато най-малко очаквате. Никак няма да ви е трудно да се впишете в непозната среда, компания или група по интереси. Само бъдете внимателни да не се получи така, че заради стремежа към адаптивност да загубите собствената си идентичност. Бъдете взискателни към новите си приятели, те не бива да въздействат на важните ви решения. Има много въпроси, на които тази година трябва да си отговорите самостоятелно: какво трябва да учите, за да напреднете, достатъчно ли сте старателни в преследване на целите си, към усъвършенстване на кои свои таланти трябва да ориентирате усилията си? Важно е да го направите правилно, а не бързо.

 

Близнаци

 

Стремежът ви към общуване и вълнуващи емоции ще бъде напълно удовлетворен. Ще създадете контакти с интересни люде, притежаващи необикновени таланти и креативни идеи. Благодарение на тях ще се преборите с комплексите си, ще преодолеете страховете и предубежденията, ще промените начина си на живот. Ще промените и ценностната си система. Понятия като „приятелство”, „доверие”, „късмет” ще придобият съвсем нов смисъл в съзнанието ви. Ще се научите да анализирате непознатото и да улавяте тенденциите на новото. Ще разширите възгледите си, ще дадете воля на въображението. Обаче, не прекалявайте. Желателно е все пак да не губите чувството си за реалност и да не живеете само и единствено в света на собственото си въображение. Трябва да „сваляте от време на време розовите очила”, за да си спестите неприятните моменти на разочарование, неудобство, дори материални загуби. Вслушвайте се в мнението на по-опитните от вас, когато става дума за избор на училище, професия, начин на обучение. Научете се да спазвате дадените обещания и да разчитате предимно на себе си, особено що се отнася до личните ви финанси. Само така ще можете да разполагате с достатъчно пари и да си осигурите достатъчно самостоятелност.

 

Рак

 

Дойде моментът да „разчупите оковите”, да „прескочите бариерите”, да напреднете. Да разберете кои сте и какви сте вие всъщност, къде ви е силата. Да заложите на своята уникалност, увереност и умерена гордост. Ще разширите социалните си контакти и ще постигнете значителни успехи в много по-широк мащаб, отколкото е било до момента. Ще си дадете ясна сметка за собствената си ориентация, за приноса ви в общите задачи, за крайните ви цели, за вредните навици, които ви връщат назад. Вече няма да ви е нужно нечие одобрение, за да реализирате замислите си. Ще ви трябва само огромно желание за самоусъвършенстване, повишаване на познанията и оптимизиране на личните ви навици. Разчитайте на интуицията си в критични ситуации. Прословутата ви мнителност ще е много полезна, когато се наложи да „разсечете поредния Гордиев възел”. И колкото повече познания имате по въпроса, толкова по-лесно ще се справите. Време е да помислите за личните си отношения. Да разберете, че те са двустранен процес и е желателно да давате толкова, колкото получавате. Че трябва да разчитате на себе си, но и да се съобразявате с мнението на хората, които обичате, че каквото и да правите не бива да губите чувство за мярка, че прибързаните решения обикновено са грешни.