Видове опашки | ОПАШКИ ЗА КОСА

2
Добави коментар
hairpro.bg.hairpro
hairpro.bg.hairpro

Jan 12

Опашката, още преди да се превърне в тотален хит за изминалата 2011 и все така стремглаво да се утвърждава и като една от най-модните прически и за 2012, винаги е била от най-предпочитаните прически сред жените. Защо именно опашката?
Защото за да си оформим косата на опашка изисква много малко време, защото опашка може да си направи всяка дама много лесно сама вкъщи и защото без значение в какво състояние ни е косата, вързана на опашка винаги ще изглежда идеално.
Опашката обаче въпреки че е доста просто като прическа може да се срещне в много различни разновидности.

ОПАШКИ ЗА КОСА ОТ ИЗКУСТВЕН КОСЪМ СЕГА ЗА 50 ЛВ! ОБАДЕТЕ СЕ НА 0892 077 074 ИЛИ 0876 077 074 !

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Опашката на Блейк и Ким

Естествено винаги поне според нас най-предпочитаният модел и най-красивият ще си остане конската опашка. Колкото и спортен вид да придава на дамите, конската опашка също и внася доста шик и изисканост в излъчването. Опашката, вдигната високо горе, права и плътна, привлича погледите на всички изцяло към лицето, шията и рамете на дамите, разкрива изцяло красотата им. Конската опашка е моделът, предпочитан доста често от актрисата Блейк Лавли и Ким Кардашиян.
Къдравите опашки не отстъпват обаче по популярност на конските опашки. Ако косата Ви е по-къса, чуплива или къдрава, със сигурност вместо да губите излишно време да я изправяте, е по-добре просто да я вържете на опашка. Стои пак изключително добре. Дори в този случай Ви съветваме да следвате правилото – колко по-рошава опашката толкова по-красива. Не губете време да я пръскате с лакове и спрейове за фиксиране, в този случай опашката просто трябва да изглежда естествено.

Къдрава опашка

Posted in ОПАШКИ ЗА КОСА
Posted by opashki.com