Транспортни и хамалски услуги с обемен бус в София

2
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Идва момента за преместване на вашето имущество и ви е необходим подходящ транспорт?Значи сте попаднали на точното място.Екипът на „Транспортни услуги София“ е винаги на среща в решаването на вашия проблем с транспорта.Ние сме фирма за товарни транспортни услуги с дългогодишен опит в превозването на всякакви товари както за района на София, така и в цяла България.

Разполагаме с обемни товарни бусове с различна вместимост подходящи за превоз на всякакви товари до 2 тона.При нас можете да поръчате бус с обем от 12 куб.м до 20 куб.м. от различен вид като: закрит фургон със или без падащ борд, или бордови с брезент на изненадващо приемлива цена.Можем да ви предложим надежден и качествен превоз на вашия товар на цени от 30 лв. до 50 лв. за района София.За превоз и доставки в страната цените биват следните от 0.50лв./км до 0.70лв./км в зависимост от обема и вида на желаното превозно средство.

При желание от ваша страна можем да Ви предложим опитни хамали за преместване,товарене и разтоварване на вашите вещи.Извършваме комплексни транспортни и хамалски услуги свързани с превозване и пренасяне на обзавеждане и оборудване от:жилища,офиси,складове,търговски обекти и други на територията на София и цялата страна.

Предлагаме безплатен оглед на място при цялостно преместване на имущество при който изготвяме изгодна оферта с крайна цена.

Можем да ви предложим полезни съвети и решения за превозването и доставянето на вашия товар до всички населени места в България.