Първи стъпки в IgraiGo.com / Блог – СПОДЕЛИ И СПЕЧЕЛИ! Igraigo.com

1
Добави коментар
soul93
soul93

Автор: monefff / 23.12.2014 19:29

Първи стъпки в IgraiGo.com / категория: IgraiGo.Com

Advertisement:

Първи стъпки в IgraiGo.com

Щом сте попаднали при нас, значи обичате забавленията. А ние ще ви ги предоставим в огромни количества. IgraiGo.com е сайт за отпускане, за развлечение, но е важно да се добави, че при нас може да печелите и пари. Накратко ще ви обясним какво се случва в сайта и различните секции:

В „Статуси“ както става ясно от името ще намерите забавни и умни статуси с картинки или без, с видео, късметчета и даже вицове. Всеки път ще ви зарадва различно остроумие, което може да споделите с приятели, ако ви допада. Освен забава това ви носи и точки, с които може да печелите награди.

„Приложенията“ са създадени, за да дадат отговори на фундаментални въпроси като например „Колко деца ще имате“ или да решат особено важен проблем като „Какво ви се яде в момента“. Нужно е само да въведете името си и системата ще избере подходящ за вас отговор в зависимост от времето навън, кой ден от седмицата е и в какво настроение сте 🙂 Приложенията също имат възможност да се споделят и отново носят точки.

Регистрирайки се в сайта вие ще имате достъп до реферална система чрез която каните приятели и получавате точки за това, а също и % от техните точки. А натрупате ли достатъчно точки е време да участвате в томболите на IgraiGo.com. Наградите изобщо не са за изпускане и не спирайте да ни следите, защото ще ви изненадваме с нови такива.

Ползвайте сайта внимателно и винаги с усмивка!