Новата колекция гримове Marc Jacobs Beauty Spring 2015 » Красота

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Пролетната колекция гримове на Marc Jacobs е една от най-дългоочакваните през този сезон, защото се концентрира около най-горещите тенденции при грима, които определят лицето да бъде светло и естествено с отличаващи се ярки устни. Модната къща предлага невероятни нюанси, които ще ви помогнат да постигнете именно този ефект, и са отлично съобразени с различните типове тен. Чрез висококачествените продукти ще можете да придадете обем на устните си и да ги превърнете в основен акцент на цялата си визия, а също така обект на всеобщо внимание. Колекцията гримове за пролет-лято 2015г. от Marc Jacobs, съдържа луксозна пудра, молив за устни, гел-червило, крем-червило и иновативна четка.

Пудра за очертаване на контурите Marc Jacobs #Instamarc Filtering
В случай, че желаете да имате перфектно оформено лице, което да изглежда по-добре дори от обработена с PhotoShop снимка, тогава имате нужда от пудра за очертаване на контурите от Marc Jacobs – #Instamarc. Тя ще ви осигури перфектно подчертани скули и ще засили изразителността на естествените черти на лицето ви много по-професионално от филтрите на Instagram. Пудрите ще бъдат налични в три нюанса – Mirage Filter (светло златно/светло бронзово), Dream Filter (Нежно розово/средно бронзово), Hi-Fi Filter (прасковено/дълбоко бронзово)

Четка за грим Blush Brush No.15
Истинските специалисти по грима дължат половината си талант и успех на правилните четки за гримиране. Новата колекция разкрасителна козметика на Marc Jacobs предлага плоска четка с иновативна повърхност, която помага да приложите перфектното количество от желания от вас продукт без да прекалявате, а също така да го разпределите наравно по кожата си.

Крем-червило Marc Jacobs Le Marc
Това е иновативен за брандът продукт, осигуряващ дълготраен цвят и свежест на устните, който издържа над десет часа без да промени богатия и наситен нюанс. Освен това луксозния крем-червило съдържа невероятна формула, която се грижи за устните ви като ги хидратира и възстановява неравностите по тях. Продуктът ще се предлага в 20 нюанса, носещи имената на важни мъже и жени, които са вдъхновявали Marc Jacobs през целия му творчески път.

Гел-червило Marc Jacobs New Nudes Sheer
За тези от вас, които предпочитат по-естествените и натурални цветове за своите устни, Marc Jacobs предлага няколко нежни и женствени нюанса, които подхождат на всеки тип и тен кожа. Гелът-червило се предлага в седем тона като всеки от тях се грижи за хидратацията и здравето на вашите устни като им придава сочен и елегантен вид.