От глупав по-глупав: Завръщането / Dumb and Dumber To (2014)

1
Добави коментар
onlain-filmi.net
onlain-filmi.net

Гледай онлайн: От глупав по-глупав: Завръщането / Dumb and Dumber To (2014)

Резюме: Джим Кери и Джеф Даниълс се завръщат в емблематичните си роли на Лойд Крисмас и Хари Дън в продължението на хитовата комедия „От глупав по-глупав: Завръщането / Dumb and Dumber To (2014)”. Този път режисьорите, братята Питър и Боби Фарели, ще отведат Лойд и Хари на едно лудо пътуване в търсенето на дете, което Хари никога не е предполагал, че има, и отговорности, които никога, ама никога не трябва да им се поверяват.
Минаха точно 20 години, откакто оставихме Лойд и Хари и всичко, с изключение на техния идиотизъм, се е променило. Когато нуждаещият се от бъбрек Хари научава, че някъде там има дъщеря, той трябва да извади Лойд от коматозното състояние, в което е изпаднал след раздялата с Мери, и да потърси помощта й. Кръстосвайки страната с безумния си ван, тяхното пътуване ще ги отведе от психитрията, където всъщност им е мястото, до среща с най-великите умове в света.

Сценарист: Боби Фарели, Питър Фарели
Режисьор: Боби Фарели, Питър Фарели
В ролите: Джим Кери, Рейчъл Мелвин, Анджела Кереч, Роб Ригъл, Катлийн Търнър, Лори Холдън, Джеф Даниълс, Пол Блекторн и др.
Държава: САЩ
Година: 2014
Времетраене: ~109 минути
Намерете повече информация за това как да гледате и сваляте филми от нашата страница „Често Задавани Въпроси“.

1,194 total views, 4 views today

От глупав по-глупав: Завръщането / Dumb and Dumber To (2014) 4.00/5 (80.00%) 3 votes

Гледайте и други филми от същата категория
Коментирайте

коментара