Блогът на desim :: Еротично бельо – как купуват мъжете?

13
Добави коментар
sex4e
sex4e

 Момчета, а вие избирали ли сте еротично бельо за приятелката или съпругата си? Ако вече сте пробвали вероятно знаете, че това което изглежда супер секси в магазина може да се превърне в повод за малък семеен скандал в къщи. И знаете ли защо? Защото много често мъжете купуват еротично бельо с ясното съзнание, че правят подарък на самите себе си.

Точно поради това в повечето случаи резултатът вместо желаната реакция предизвиква изумление и тих ужас.

Ако вече знаете за какво говоря е крайно време да минете кратък курс за това, от което едно момиче наистина се нуждае за да се почувства секси.

 

Противно на всеобщото схващане явно виреещо из силната половина на човечеството, еротичното бельо може да бъде едновременно възбуждащо и удобно. Именно. Такова, което може да се носи постоянно, а не само за 15 минути преди да бъде отново съблечено. Когато избирате бельо за приятелката си определено трябва да се постараете да изберете нещо качествено. И тъй като „нещо качествено“ е изключително трудно понятие за вкарването в някакви прости и измерими рамки ето няколко начални съвета. Всички прилики с реални ситуации, хора и събития естесвено са абсолютно случайни:

 

„То не беше скъпо, щом не ти харесва не го носи“ – не значи да дадете 100 лв за прашки, но и сутиен за 3 лв е просто абсурдно.

 

„На снимката стоеше страхотно“ – Ето точно така започва скандала. Съобразете се с фигурата на приятелката си, а не с фигурата на модела от каталога

 

„Колежката ми го ибра“ – МОЛЯ? Идеята да се съветвате с друга жена какво да носим ние може да бъде приемлива само ако тази друга жена е продавачката на бельо, по възможност не особено красива.

 

„Пешо каза, че ще ти стои страхотно“ – ами защо не докарате Пешо да види какво е избрал тогава?

 

Изборът на еротично бельо не е ядрена физика – просто освен много желание иска и малко мислене. Съвсем малко.