MAKROLINE DOORS -София-Велико Търново | Блиндирани врати от 229лв- Велико Търново-Входни врати-Метални врати

1
Добави коментар
penkov
penkov

Copyright © 2015 Интериорни и блиндирани врати София-Велико Търново

MAKROLINE Блиндирани Врати   

Конструкция-крила:Крилото е изработено от два листа ламарина с релефна понърхност,оребрена  метарни профили с поставена между тях изолационна хартиятип „пчелна пита“.Дебелината на крилата е 50 мм или 70 мм в зависимост от модела.Крилото е покрито с машинно поставено топлопренесено PVC-фолио.Техническа характеристика-метални вратиКонструкция-каса:Метална каса с дебелина 90 мм покрита с машинно поставено топлопренесено PVC-фолио с перваз само от едната страна.Заключване:Заключването е тристранно,12-точково.Бравата заключва вратата в три посоки-нагоре , надолу и в страни с 11 шипа,като има и вътрешна ключалка с един шип.Окомплектоване:Крило,каса с первази за от едната страна,брава,патрон с пет ключа (плюс два броя-монтажни),иноксова дръжка,шпионка,звънец,гумени уплътниния на крилото на касата,четири броя вградени в крилото панти и дюбели за монтаж.Размерите са: 860мм/1970мм                              960мм/2000мм   860мм/2050мм                              860мм/2000ммОтваряне:навътре( in ) и навън( out ),ляво( L ) и дясно ( R ).

Блиндирана врата  изработена от 1,2 мм. прахово боядисан метал и 10мм. МДФ  фрезовани панели с ламинатно покритие. В комплекта са включени: крило, регулируема каса . От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са винаги в касата.

Накратко ето и основните предимства на нашите метални врати – ниска цена за дълготрайно качество

ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

Вратите MAKROLINE DOORS са налични на склад. Всички модели може да разгледате и закупите в офиса ни в София кв.Орландовци ул.Свързочник 50887310823