ADAX отоплителни конвектори | Конвектори за баня-Велико Търново,Русе,Габрово,Свищов,Плевен,Ловеч

1
Добави коментар
penkov
penkov

Конвекторите представляват отоплителни уреди, които оперират  чрез естествената конвекция,  която циркулира през тялото на уреда и преминава през нагревателя.Този процес нагрява въздуха, карайки го да се увеличи обема си – по този начин, той преминава през радиатора. Изберете подходящите за вас стенни отоплителни панели АДАКС като се съобразете с необходимата ви мощност за отопление на помещението, изберете от предлаганите различни серии и вземете сега точния конвектор Адакс – удовлетворяващ 100% вашите потребности. Adax е норвежка фирма за производство на отоплителни уреди. Уредите Adax се предлагат в 16 размера в зависимост от големината на помещението. Всички радиатори могат да поддържат температура от 5 до 30 градуса и са изключително икономични. Отоплителните печки Adax не заемат място и са лесни за монтаж

Едно от най-важните неща е избраните от вас уреди за отопление АДАКС да отговарят с мощността си на помещението, което трябва да отопляват. Това е изключително важно, защото в случай, че тяхната мощност е недостатъчна няма да успяват да отопляват, въпреки че ще работят постоянно – дори серията от най-висок клас не би се справила, ако няма достатъчно предвидена мощност. Едно от основните неща за пестенето на електроенергия при употреба на този вид уреди е те да са постоянно включени. Именно това води до по-ниски разходи – тези отоплителни уреди работят най-добре и най-икономично, когато поддържат температурата, включват и изключват, но работят постоянно. Обратно, ако вие изключите да речем конвекторите си адакс, защото например излизате за работа – то жилището ще изстинe и след това те ще работят постоянно докато достигнат нормалните температурни нива. В следствие на това, по този начин работещите конвектори ще харчат много ток и ще достигнат желаните от вас градуси след да речем 1-2 часа.

Конвектори ADAX  © 2014 I  [email protected]

Използвайки панелите с марка Аdax, вие си гарантирате едно приятно и меко отопление, което няма да можете да забележите по никакъв начин. Отоплителните уреди Аdax са първата успешна марка стъпила на българския пазар с подобен вид продукт. Причините за доброто им име се крие в дългогодишните традиции на производство.Тук можем да отбележим и друго конкретно преимущество на конвекторите адакс – те не изсушават въздуха, не шумят и не се усеща източника на топлина. Освен, че високите постижения в техническо отношение, тези отоплителни тела са изключително надеждни – производителя Адакс дава 7 години гаранция,а когато се появи проблем има специализирани сервизи.

Безплатна доставка за цяла България! тел.0895790441

Начало      Конвектори    Контакти

Отоплителни уреди ADAX

Полезни линкове

Безплатна доставка на конвектори за цялата страна