10-те нации с най-лошите мъже-любовници в света

25
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от Miss InGa на 10.02.2014

Онлайн платформата OnePoll.com публикува данните от своето проучване относно страните с най-добрите и най-лошите мъже-любовници. Над 15 000 жени от целия свят са взели участие в анкетата на сайта. Според финалните резултати мнозинството от дамите, участвали в допитването, са поставили испанците, на върха в подреждането. Те са определени за най-добрите любовници в света, плътно последвани от представите на силния пол в Бразилия (2), Италия (3) и Франция (4). Пети са ирландците, а шести южноафриканците. Сред 10-те „най-добри“ според OnePoll.com попадат още господата от Австралия (7), съседите им от Нова Зеландия (8), датчаните (9) и канадците (10).

В същото време данните от друго проучване на Стария континент показват, че 64% от италианските двойки са доволни от сексуалния си живот за сметка на шотландците, които нямат големи очаквания от интимните взаимоотношения с партньора си. В изследването участвали над 6000 жени от Европа, които споделили сексуалните си впечатления и оценки от интимната си половинка. Оказва се, че най-доволни са дамите от Италия, които не само че се радват на разнообразни сексуални преживявания с партньора си, но и могат да се похвалят с напълно редовен интимен живот. Представителките на нежния пол от Шотландия пък са най-разочаровани от секса с половинките си.

Кои са „късметлиите“ от негативния списък на OnePoll.com? В минусовия край на сексуалния спектър, дамите, гласували в сайта, са поставили Германия. Мъжете там са определени като „прекалено миризливи“. В топ тройка са още англичаните, „наградени“ с квалификацията „твърде мързеливи“, и шведите, заклеймени като „твърде бързи“. Ето 10-те нации с най-лошите мъже-любовници в света.

1. Германия (прекалено миризливи)
2. Англия (прекалено мързеливи)
3. Швеция (твърде бързи)
4. Холандия (прекалено доминиращи)
5. Америка (твърде груби)
6. Гърция (твърде много цуни-гуни)
7. Уелс (прекалено егоистични)
8. Шотландия (твърде силни)
9. Турция (прекалено потни)
10. Русия (прекалено космати)

Коментари

коментар(а)

Подобни: мъже, секс