Първи трейлър на режисирания от Гай Ричи „Мъжът от U.N.C.L.E“

1
Добави коментар
bellerephon
bellerephon

Крайно време беше Гай Ричи да се завърне към по-съвременни истории, след двата филм за Шерлок Холмс. Не че лентите с Робърт Дауни младши бяха лоши, но честно казано чувствахме нужда от промяна.

Новият филм на режисьора на „Гепи“ и „Две димящи дула“ е адаптация по едноименния шпионски сериал от 60-те години на миналия век и изцяло сниман във Великобритания.

Историята ни отвежда в разгара на Студената война или по точно 1963 година. Филмът проследява съвместната мисия на ЦРУ агента Наполеон Соло (в ролята Хенри Кавил) и КГБ агента Илия Курякин (Арми Хамър), които се присъединяват към секретната разузнавателна организация “United Network Command for Law and Enforcement” ( U.N.C.L.E. ). Те са принудени да оставят настрана дългогодишните военни действия между агенциите, в които до скоро са работили и да обединят сили, за да спрат тайнствена международна престъпна група, която е склонна да дестабилизира крехкото равновесие на силите, чрез разпространението на ядрени оръжия и технологии. Единствената следа, с която двамата разполагат, е дъщерята на изчезнал немски учен, която е ключът към проникването в организацията – и шпионите трябва да направят всичко по силите си, за да спасят света от ядрен апокалипсис.

Сюжетът е готин, трейлърът също, за момента сме оптимистично настроени за филма. Изглежда, че освен много екшън, стрелба и експлозии, в „Мъжът от U.N.C.L.E“ ще присъства и голяма доза хумор, типично за филмите на Ричи. Актьорският състав също е на ниво. Хенри Кавил е в най-силните си години от своята кариера, заслуга за което изигра ролята му в режисирания от Зак Снайдър „Мъж от стомана“. Арми Хамър блесна с изпълнението си в „Социалната мрежа“ на Дейвид Финчър. Последваха роли в биографичния Дж. Едгар, в който си партнира с Леонардо Ди Каприо, „Огледалце, огледалце“ с Джулия Робъртс и Шон Бийн и „Самотният рейнджър“ с Джони Деп.

Освен тях във филма ще видим Джаред Харис, Хю Грант, Алисия Викандер, Елизабет Дебики, Даниел Уестууд, Клаудия Нюман и др.

Режисьор е Гай Ричи, сценаристи Лайнъл Уиграм, Сам Ролфи и Гай Ричи.

Премиерата е на 14 август 2015г.

Сходни публикации

Тагове: Арми Хамър, Гай Ричи, Мъжът от U.N.C.L.E., трейлър, Хенри Кавил