Умен калъф за умен телефон – HTC Dot View

11
Добави коментар
vodolazar
vodolazar

Имате HTC One (M8), но ви се струва много да дадете 70лв. за калъф? Е, тук смятам, че ще ви разубедя, защото HTC Dot View не е просто калъф, а умен аксесоар, който е оригинално допълнение към вашия страхотен HTC смартфон.

Съвместимост и характеристики

Към момента съвместимите HTC устройства са One M8 (Android и Windows вариантите), Desire 510 и Desire Eye.

Размери180 x 73 x 12.6 mmЦветовеWarm BlackImperial BlueOrange PopsicleBaton RougeXbox limited editionЗащитаЕкран, гръб и ъглите на телефона Функции

Винаги сте искали телефонът ви да е защитен, но същевременно да изглежда добре и да имате на разположение информация на мига? Ако имате някое от гореизброените HTC устройства, то вашите желания лесно могат да се превърнат в реалност чрез Dot View. Благодарение на този умен калъф можете да виждате часът и времето, както и известия от различни приложения и операционната система, както и съобщения, а можете и да провеждате разговор дори без да отваряте капака, както и да затворите – всичко това само на едно плъзване разстояние. Ако желаете, има и настройка за показване на последните три разговора. Освен това, когато слушате музика можете смените песента или да изберете пауза.

Всичко изброено дотук е на фона на персонализирано изображение от предварително записаните или от ваша снимка. А да не забравяме и възможността за автоматична смяна на фона според празника, както и празнични анимирани теми.

Предимства и недостатъци ПредимстваНедостатъциЗащита и функционалност в едноВисока цена*Капакът винаги се връща в затворено положение, като по този начин предпазва екрана от удар при паданеНевъзможност предният капак да стои плътно прилепен, когато е обърнат назад и евентуалното неудобство, което създава товаРетро дизайн, който грабва окото

*В България калъфът Dot View може да се намери за цена от 69лв. Въпреки това Vivacom го предлага на своите лоялни клиенти на цена от 44.90лв.

Заключение

HTC Dot View е умен и функционален аксесоар, който същевременно предпазва вашия HTC телефон. Изглежда дизайнерски и интересно и е изработен от качествени материали. Въпреки високата му цена и споменатите недостатъци, смятам че това е калъф, който всеки един притежател на One M8 трябва да има предвид, освен ако не желае да използва телефонът си незащитен, разкривайки красивия метален корпус.