Конкурси всякакви: Спечелете 1 ваучер за 1000 лв. и 10 ваучера х 100 лв. за пазаруване в H&M

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 5 април 2015

За да участват, потребителите трябва да се регистрират за седмичния бюлетин на H&M – Fashion News.

За да участват в Играта, участниците трябва да бъдат над 14 годишна възраст. Участници, ненавършили 18 годишна възраст участват само със съгласие на своите родители (попечители).

За да се регистрират, участниците трябва да въведат валиден имейл адрес, име, фамилия, телефон, пощенски код, пол, година на раждане, както и да потвърдят, че желаят да получават седмичния бюлетин на H&M – Fashion news.
След приключване на процеса по регистриране от всички участници чрез специализиран софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници, на случаен принцип ще бъдат изтеглени и обявени 10 малки и 1 голяма награди в присъствието на нотариус.

Печелившите ще бъдат оповестени на уеб сайта на Играта най-късно до 5 (пет) дни след тяхното изтегляне.

За валидна се счита регистрацията само на нови абонати на седмичния бюлетин на H&M, регистрирали се в периода на играта. Ако участникът вече е регистриран за седмичния бюлетин на H&M и се отрегистрира с цел нова регистрация, която да попадне в жребия за Играта, неговата заявка за участие няма да попадне в базата данни на Играта, но той ще продължи да се възползва от всички услуги, които предоставя седмичния бюлетин на H&M.

Участниците ще получат своите награди чрез куриер на посочен от тях адрес. За целта, след определяне на печелившите участници Организаторът ще осъществи контакт с тях на посочения при регистрацията имейл адрес или телефонен номер и ще поиска предоставянето на адрес за доставка на наградата.

Наградите в Играта „АБОНИРАЙ СЕ И СПЕЧЕЛИ ВАУЧЕРИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ В H&M“ са следните:

1 голяма награда –два ваучера, всеки от които на стойност 500 лева.

10 малки награди – ваучери на стойност 100лв.

Ваучерите могат да бъдат използвани за закупуването на продукти във всички магазини на H&M на територията на България и не са валидни за онлайн магазина на H&M. Ваучерите са валидни за срок от 2 години от датата на издаване, като при всяка нова транзакция периодът на валидност се подновява с 2 години.