HD Igri – Блог за Игри :: Игри за обличане и игри с принцеси – онлайн игри за момичета

1
Добави коментар
bgigrizamomicheta
bgigrizamomicheta

16.02 18:17 –
Игри за обличане и игри с принцеси – онлайн игри за момичета

Игрите за обличане са много популярни сред момичетата, защото те предизвикват тяхното въображение, волята на креативността и им показват красотата на комбиниране на различни части от облекло. Много лесно можете да намерите тези игри. Просто чрез търсене в уеб пространството на ключови думи като игри за момичета с принцеса откриваме играта за обличане, наречена Принцеса Абела.

Принцеса Абела е от тези игри за обличане, които не само показва на момичета различни видове дрехи, прически и аксесоари, които те могат да използват, за да облекат куклата, а им показва как хората (особено принцесите) са изглеждали в различни векове. например, през 12-ти век роклята на принцесата много прилича на тази, използвана от Фиона в Шрек (първият Шрек филм) – това е и стилът включен и в филмите с Робин Худ.

Вървейки напред в историята ние откриваме, че стила за обличане на 16-ти век е съвсем различен и определено по-елегантен. Той включва много бижута, които само кралското семейство е в състояние да носи през това време. Прическите също са много по-различни от тези в 12-ти век и се нуждаете от много повече работа за да ги направите.

С течение на времето на цялата структура на обличане се изменя. Виждаме модела на принцеса през 20-ти век, който се смесва с тази на красива дама от обществото. Роклите, използвани по онова време бяха доста красиви и приспособени за тялото на тези красиви дами, броя на аксесоарите също се увеличава с времето. Добавят се красиви чадъри и привличащи погледа шапки, които очертават  стил, който е много близък до този, който ние налагаме в момента.

Игрите за момичета тип обличане на принцеса винаги са били популярни и забавни, защото те предизвикат креативността на младите умове, в този случай на момичетата.