Only for women : ТОП 3 на най-хубавите рускини ТОП 3 на най-хубавите рускини

11
Добави коментар
onlyforgirl
onlyforgirl

ТОП 3 на най-хубавите рускини

Рускините несъмнено са признати за едни от най-хубавите жени. Обратно на българките , много малко от тях прибягват до хирургическа намеса. Прочути са с хубави тела, сини очи и прекрасни дълги коси. 

Ето топ 3 на най-хубавите рускини : 

Алена Шишкова – тя е само на 22 години , а е изградила успешна кариера като модел. Работи в модни агенции в Милано , Ню Йорк , Париж..През 2012 печели титлата „Мис Русия“. Някои хора я наричат руската Парис Хилтън. Омъжена е за рапъра Тимати. Двамата имат прекрасно бебенце.Ирина Шейхисламова , по-полулярна като Ирина Шейк – родена е  на 16 януари 1986 г.  Тя е сред най-популярните и сексапилни топ модели в цял свят. 

Ирина Шейк става Мис Челябинск 2004, но за истински дебют в модата може да  говорим през 2007г., когато красивицата с тяло на богина заменя Ана Беатрис Барос в кампания на марката Intimissim. Доскоро красавицата беше спрягана за половинката на Роналдо , но преди няколко месеца потвърдиха раздялата си.    

 Анна Курникова – родена е на 7-ми юни 1981г. Тя е известна тенисистка . .Курникова дебютира като професионална тенисистка през 1995 г. в Москва . По-големите успехи на Курникова са свързани с победи на двойки, където е достигала до №1 в ранглистата през ноември 1999 г. Най-високото ѝ класиране поединично е №8 през ноември 2000г. Има връзка с известния певец – Енрике Иглесиас. Списанието People я поставя в своята класация за 50-те най-красиви личности в света през годините 1998, 2000, 2002 и 2003