Карбо Блок -66 / Carbo Block -66 за лечение на наднормено тегло и затлъстяване

2
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

КарбоБлок-66 е медицинско изделие за лечение на наднормено тегло и затлъстяване. Намалява усвояването на въглехидрати, като съкращава приема на калории при хранене.

КарбоБлок-66 значително намалява (до 66%), храносмилането и усвояването на комплексните въглехидрати ( съдържащи се в хляба, макаронените изделия и картофите), като намалява приема на калории при хранене и ефективно допринася за намаляване на телесното тегло при пациенти с наднормено тегло или затлъстяване.

Освен това намаленото усвояване на въглехидрати понижава нивата на кръвната захар в плазмата, което води до по-малко отделяне на инсулин, като по този начин се спомага за намаляване на гликемичните пикове, а оттам и на чувството на глад.

Активни съставки:

Гликопротеинов комплекс и растителни полизахариди. Калциев фосфат, растителен магнезиев стеарат, натриева карбоксиметилцелулоза, микрокристална целулоза, кросповидон, силициев диоксид.

Не съдържа глутен. 

Дозировка:

За отслабване: приемайте 2-3 таблетки (3 таблетки при прием на храна, богата на въглехидрати) с голяма чаша вода преди основните хранения. Приемайте таблетките една по една.

За поддържане на телесното тегло: приемайте 1-2 таблетки с чаша вода преди основните хранения. Приемайте таблетките една по една.

Приемайте КарбоБлок-66 за период от най-малко 2 месеца, като правите пауза от 3-5 дни след всеки месец лечение.

1 опаковка Карбо Блок 66 съдържа 45таблетки.

Предупреждения: 

Карбо Блок 66 не трябва да се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките, алергия към фасул или неговите производни, от лица с тегло под нормата , деца под 12 години, по време на бременност или кърмене. 

КарбоБлок-66 контролира гликемичните пикове, затова при употреба от лица, страдащи от диабет, които са на фармакологично лечение, се препоръчва консултация с лекар, за да се прецени необходимостта от евентуална промяна на дозите на лекарствата.

Преди да използвате продукта в комбинация с медикаменти с хипогликемичен ефект, се консултирайте с Вашия лекар.

Съхранявайте в оригиналната опаковка при стайна температура на сухо и защитено от светлина място. Пазете от деца.

Не използвайте, в случай че опаковката е нарушена.

 

Прочети още