Нов Модел Boho Chik Гривна Gold Wing

2
Добави коментар

Бохо стилът подхожда на всеки!

Поръчай

Нов Модел Boho Chik Гривна Gold Wing -13.90лв
лв13.90

Слънчево Бохо Шик настроение…
Ръчно изработен Нов Модел Boho Chik Гривна Gold Wing
от висококачествена восъчна корда, светло кафяви ленти мека кожа
и метални талисмани – Хамса (Ръката на Фатима), Кон, Сърце, Ангелско…

Слънчево Бохо Шик настроение…
Ръчно изработен Нов Модел Boho Chik Гривна Gold Wing
от висококачествена восъчна корда, светло кафяви ленти мека кожа
и метални талисмани – Хамса (Ръката на Фатима), Кон, Сърце, Ангелско Крило;
Регулируем размер, увива се пет пъти около китката
и е със стандартна закопчалка и удължаващо синджирче
за по-голямо удобство!

Цена: -13.90лв / бр.

Наличност от модела – 1 бр.

‘‘Бохо‘‘ е стилът в дамската мода изграден от различни бохемски и хипи влияния. Бохемство (на френски: Bohème) и думата бохем се свързват с определен начин на живот, разпространен сред бедната интелигенция, обикновено … Като цяло се означават свободомислещи, освободени духом личности. Този стил смесва цветове, материи, щампи и дори стилове в едно с много креативност.

Вдъхновени от Бохо стила, създадохме наша авторска колекция бижута Boho Chik, носещи това небрежно и безгрижно, цветно и модерно излъчване!

❥ Информацията за предлаганите на сайта www.An-GDesign.com ръчно изработени бижута – гривни, колиета, обици, брошки и други дамски, мъжки и детски аксесоари, се обновява на всеки час! Въпреки това е възможно посочената наличност да се разминава с реалната, поради интензивността на поръчките, които получаваме!

❥ Снимките, които презентират продуктите на An-G Design, представят най-точно цветовете им. CES COMMERCE Ltd не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е също разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните партиди материали, необходими за изработката на артикулите.