Спортно футуристично усещане в колекцията на H&M Studio за есен/зима 2015 » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Спортът и футуризмът бяха темите на шоуто, с което H&M представи H&M Studio за сезон есен/зима 2015. Събитието се състоя вчера вечерта в Гран Пале в Париж. Моделите, сред които Джиджи Хадид, Кендъл Дженър и Еди Кембъл, представиха облекла от ключовата колекция на H&M за сезона, съчетаваща функционалност и женственост. Соланж Ноус, Одри Тоту и Ноуми Рапас бяха сред гостите, наблюдаващи от първия ред представянето на H&M Studio, проведено отново в рамките на Парижката седмица на модата в специално изграден лунен пейзаж в Гран Пале.

Обстановката пресъздаваше модерна лунна повърхност, а около модния подиум бяха разпръснати космически кораби. Шоуто бе открито от модната икона и музикален продуцент Каролин дe Мегре. Тя премина по подиума като първата жена, стъпила на луната, за да влезе в космическа капсула и да започне своя диджей сет на живо, поставяйки началото на същинското шоу.

На събитието присъстваха 600 международни редактори и гости. Хора от цял свят наблюдаваха шоуто на живо онлайн на hm.com, представено специално от водещата френска журналистка Александра Голованоф.

„Колекцията H&M Studio буквално прелива от енергия. Много ми харесват спортните и футуристичните модели, които идеално се съчетават с функционалните връхни облекла и луксозното „tomboy“ излъчване на металните нишки и пайетите“, казва творческият консултант на H&M Ан-Софи Йохансон.   Якетата и палтата с цип и тесните панталони задават спортното настроение в H&M Studio за есен/зима 2015. То се допълва от футуристичния блясък на плетивата и роклите с метална нишка, както и от функционалните облекла като анораци с качулка и гащеризони с цип.

H&M Studio е лимитирана колекция на H&M, представяща ключови за сезона облекла, създадени от собствен специален екип от дизайнери на компанията. Колекцията есен/зима 2015 ще дебютира на 10 септември в около 200 магазина, както и онлайн. „Това е любимата ми H&M Studio колекция до момента. Всичко в ревюто ми хареса, особено пуловерът и панталонът в наситено зелено – нямам търпение да ги притежавам“, сподели Соланж Ноус.

„H&M е страхотен бранд. Всяко вълнуващо се от мода момиче, всеки модел, и изобщо всички носят H&M“, каза Каролина Куркова.

Вижте видеото на самото ревю тук: