Какво е пиянството на различните зодии [част първа] | Teenproblem.net

2
Добави коментар

Умерената консумация на някои видове алкохол и полезна за здравето. Прекаляването със спиртни напитки обаче не е никак препоръчително, защото крие своите рискове. Всяка зодия реагира по различен начин на консумацията на алкохол.

 

Виж от кого да се пазиш и какво да очакваш от различните пияни зодии:

 

Овен

Ако имаш възможност, никога не сядай да пиеш с представител на тази зодия. Ако вече ти се е случвало, най-вероятно знаеш, че шансът да се събудиш в чужд град или да направиш нещо, което никога не би, е голям, когато си пиян и си в компанията на Овен. Вместо да ти съчувства, той ще ти каже нещо от сорта на: „Е, ние пихме съвсем малко. Явно не носиш на алкохол …“.

 

Телец

Когато един Телец е пиян, той прави всичко възможно, за да изглежда трезвен. Или поне винаги твърди, че е такъв, дори когато лази пиян по земята или не може да си каже името. Телците обичат да грабят с пълни шепи от живота, като това важи и за количеството алкохол, което поглъщат. Ако ще пиеш в компанията на представител от тази зодия, приготви се за много като количество и разнообразие алкохол.

 

Близнаци

Представителите на тази зодия са известни със своите минимум две лица. Затова е трудно да се каже какъв ще бъде пияният Близнак. Той може да е усмихнат, ведър и душата на компанията, а може и да стане тъжен, зъл и затворен в себе си, когато се напие. Каквото и да се случи, на другата сутрин Близнаците ще твърдят, че не са направили нищо нарочно, а просто са били пияни. Не, че това е оправдание, ама явно те го смятат за такова.

 

Рак

Когато Ракът се напие, той става открит към света, падат му задръжките и вече не се притеснява от никого и от нищо. В такива моменти е готов на флиртове и на секс за една нощ. Това държание обаче е само когато е пиян. На следващата сутрин, когато изтрезнее, той се срамува от поведението си и започва тихо да страда за нещата, които е направил.

 

Лъв

Лъвът е душата на компанията както в трезво, така и в пияно състояние. Единствената разлика е, че когато е под влиянието на алкохолът, той е по-шумен от обикновено. Докато трезвият Лъв прави паузи, докато говори, за да си придаде важност и да изтъкне качествата си, пияният говори, без да спира. И да искаш да вземеш думата от пиян Лъв, няма да можеш.

 

Дева

Когато представител на тази зодия се напие, обикновено използва следните три реплики: „Наистина съм пиян/а“, „Искам да знаете, че ви обичам адски много!“ и „Искам аспирин! Главата ми ме цепи ужасно!“. Доста от Девите, докато са пияни, са склонни да правят неща, които не биха сторили на трезва глава. На следващата сутрин помнят какви са ги вършили, но често се правят, че нямат спомени.