КолонХелп / ColonHelp флакон x 480g – Zenyth Pharmaceuticals

1
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

Описание

КолонХелп / ColonHelp е нова и уникална по рода си хранителна добавка с изцяло натурални растителни фибри и най-висококачествени билки, която детоксикира и пречиства организма, подобрява храносмилането и цялостното състояние на чревната флора, перисталтиката, допринася за регулиране на чревния транзит. Продукта помага както при запек и подуване, така и при диария. В комбинация с течност 100% натуралните фибри, които продукта съдържа, увеличават неколкократно обема си и почистват като една деликатна гъба токсините и хранителните отпадъци, които се натрупват с времето по стените на дебелото черво и храносмилателния тракт. Продукта НЕ съдържа ексципиенти, подобрители, консерванти, подсладители и добавени аромати, което е от много голямо значение за пълната и качествена детоксикация.

 

Все повече специалисти нутриционисти констатират, че стресът, тютюнопушенето, заседналия начин на живот и замъсения въздух, които дишаме, са едни от основните причини за натрупването на токсини и затова е наложително да предприемем стъпки за детокискация и пречистване на организма. Колон Хелп постига точно това чрез мощното действие на специално избраните седем натурални съставки като спомага за елиминирането на несмилаемите хранителни отпадъци от дебелото черво, има успокояващо и омекотяващо действие върхи чревните стени и регулира честотата на дефекацията.

 

Чрез регулирането на стомашно-чревния тракт КолонХелп намалява усещането за глад и спомага за поддържането на всякакъв вид диети. Продукта се препоръчва при повишени нива на холестерола и наднормено тегло. Високото съдържание на фибри и Омега-3 мастни киселини спомага за нормализиране на нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта допринасяйки за здравето на сърдечно-съдовия апарат. Продукта също поддържа в норма постпрандиалната гликемия и се препоръчва при всички състояния на умора и изтощение. Много гастроентериолози изразяват мнение, че правилното функциониране на храносмилателната система и чревната флора допринася за здравето на имунната система.

 

ColonHelp (КолонХелп) е единственият продукт с детоксикиращ ефект, съдържащ Омега 3 мастни киселини, които са получени чрез специална технология, при която лененото семе се стрива и смесва с маслото. Ежедневният прием на ColonHelp (КолонХелп), който е две лъжици на ден, осигурява същото количество Омега 3 мастни киселини, които се съдържат в 4-5 обикновени капсули.

 

 

Комплексното действие на КолонХелп стимулира естествените функции на организма и допринася за:
 

– Нежна детоксикация.

– Възстановяване на чревната перисталтика.

– Подобряване на храносмилането и елиминиране подуването на корема.

– Задържане на телесното тегло.

– Поддържане на нормалните стойности на холестерол и кръвна захар.

– Възстановяване на чревно-микробната флора.

– Поддържане на нормалното функциониране на имунната система.

– Осигуряване физиологичните функции на черния дроб.

– Премахване на усещането за умора и изтощение.

За цялостен курс на детоксикация се препоръчва приема на КолонХелп в продължение на 3 месеца.

КолонХелп съдържа добре балансирана комбинация от фибри и билкови екстракти с доказан ефект:

Ленено семе (Linum usitatissimum)
Лененото семе е мощен детоксификатор, стимулира чревната дейност и е богат източник на омега 3 мастни киселини. Един от най-здравословните хранителни източници. Пречиства организма и действа благоприятно при сърдечно-съдови заболявания.

 

Псилиум люспи (Plantago ovata)
Най-богатият източник на разтворими фибри, който надвишава дори овесените влакнини. След като попаднат в дебелото черво, люспите на псилиум образуват клей, който абсорбира токсините.  Разтворимите фибри от псилиум блокират резорбцията (усвояването) на мазнини и захарта в червата.
 

Кимион (Carum carvi)
Кимионът има отлични антисептични свойства и стимулира храносмилането. Има и противовъзпалително действие. Основната му роля е премахването на чувството за подуване на корема.

 

 
Магданоз (Petroselinum crispum)
Магданозът е натурален детоксификатор, който елиминира задържаната вода от тъканите и подобрява храносмилането.  Магданозът регулира стомашната киселинност, и се препоръчва за лица, употребяващи високо киселинни храни (месо, колбаси, сирена). Използва се в детокс диети.

 

Кориандър (Coriandrum sativum)
Особено ефективен при храносмилателни разтройства (подуване на корема, лошо храносмилане). Кориандърът се употребява за отстраняване на чревните газове и подуването на корема, подобряване на храносмилането – етеричното масло от кориандър стимулира секрецията на стомашни сокове.

 

Риган (Origanum vulgare)
Антибактериални свойства и ефективен природен детоксикант. Риганът е добро помощно средство за подобряване на храносмилането и болки в стомаха, използван още от времената на Хипократ. Риганът е особено важен в борбата срещу патогените бактерии, погълнати заедно с храната в нашето тяло.
 

Лечебна глина
Чудотворна глина има цялостно пречистващо действие от древни времена. Тя се свързва с токсичните молекули в тялото. Пречиства кръвта и нормализира перисталтиката на червата. 

 

ColonHelp (КолонХелп) не съдържа билки с мощни слабителни и очистителни свойства, и не предизвиква зависимост. Поради тази причина, ColonHelp (КолонХелп) може да бъде консумиран дълго време като основна хранителна добавка, изключително богата на растителни фибри (4-8 гр) дневно. Купи сега на цена 42.69 лв от Farma.bg. Кolon Help (Колон Хелп) e официално регистриран за продажба в България и е резултат на продължителни проучвания, извършени от специалистите от Zenyth Pharmaceuticals. Продуктът е произведен съгласно интернационалните стандарти в условията на интегрирана система за управление на качество и безопасност на храните ISO 9001: 2008, ISO 22000: 2005. Фирмата производител стои зад високото качество на КолонХелп и е предоставила на Farma.bg всички необходими сертификати от компетентните държавни органи.

 

Колон Хелп (KolonHelp) НЕ се препоръчва при бременни и кърмещи жени поради възможността по време на процеса на детоксикация някои токсини да попаднат в кръвта на майката и да стигнат до плода/бебето.

 

При възникнали допълнителни въпроси не се колебайте да се консултирате с нашия компетентен и квалифициран магистър-фармацевт чрез лайв чата вдясно. Запознайте се и с останалите продукти в категорията Стомашен дискомфорт в нашата онлайн аптека. Ще Ви очакваме и оставаме на Ваше разположение.

Дозировка

 

Колон Хелп се приема преди или след хранене, заедно с 200 мл течности: вода, плодови или зеленчукови сокове, или кисело мляко за максимално добър ефект.

Възрастни: 1-3 мерителни лъжици Колонхелп дневно (8-24 гр/дневно).

Подрастващи между 12-18 години: 1 мерителна лъжица дневно (8 гр).

Максимална доза: 4 лъжици дневно (32 гр).

При лечение на хронични заболявания, включващи интензивен прием на лекарства, препоръчително е ColonHelp (КолонХелп) да се консумира на разстояние до 2 часа от лекарствата.

 

ВАЖНО! Задължително изпивайте 400 мл вода, след приемането на продукта. По време на диетата, консумацията на вода/течности трябва да бъде приблизително 1,5-2 литра/дневно. Продуктът може да се приема и вечер, при условие, че поемaте достатъчно количество вода. Растителните фибри предизвикват запек, ако не бъдат приемани с достатъчно количество течности. 

Противопоказания и странични ефекти

ColonHelp не следва да се използва като заместител на разнообразно хранене.

 

НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА на БРЕМЕННИ и КЪРМЕЩИ жени поради възможността по време на процеса на детоксикация някои токсини да попаднат в кръвта на майката и да стигнат до плода/бебето!

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва след изтичане срока на годност.

 

ЦЕНИ:

I. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 30.00лв при следните условия:

– Пратката да е до 1кг.

– Доставката се осъществява на следващия работен ден след приемане на заявката*.

*Моля имайте предвид, че поръчки, приети след 16:30ч в работни дни се обработват на следващия работен ден и се доставят след един работен ден.

II. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100.00лв при следните условия:

– Пратката е до 2кг.

– Доставката се осъществява на следващия работен ден след приемане на заявката*.

*Моля имайте предвид, че поръчки, приети след 16:30ч в работни дни се обработват на следващия работен ден и се доставят след един работен ден.

                                         

III. ЦЕНИ НА ДОСТАВКИ с вкл. ДДС: 

ЗА СОФИЯ И СТРАНАТА                                                    

доставка за следващ работен ден                                         

– до 1кг – 3.20лв

– 1-2кг – 6.00лв 

– 2-5кг – 7.20лв 

– над 5кг – 10.25лв

ЕКСПРЕСЕН ГРАДСКИ КУРИЕР – СОФИЯ

допълнителна услуга

– до края на работния ден – 6.00лв

– до 2 часа – 8.80лв

– до 1 час – 11.50лв

Цената за доставка на поръчки се изчислява автоматично от интегрираната във www.Farma.bg куриерска система и зависи от фактори като: бързина, час приоритет, тегло и т.н. Ако имате въпроси, моля обърнете се към нашия Отдел „Обслужване на Клиенти“: [email protected].

УСЛОВИЯ:

Доставки за София:

– продукти, поръчани до 11:00ч. в работни дни могат да бъдат доставени до 18:00ч същия ден, до 1 час или до 2 часа;

– продукти, поръчани след 11:00ч., но преди 16:30ч. в работни дни се доставят на следващия работен ден;

– продукти, поръчани в петък могат да се доставят в събота до 13:00 часа или на следващия работен ден;

– продукти, поръчани в събота, неделя и в дни на национални празници се обработват на следващия работен ден и се доставят след един работен ден;

Доставки за страната:

– продукти, поръчани до 16:30ч. в работни дни се доставят на следващият работен ден;

– продукти, поръчани след 16:30ч. в работни дни се обработват на следващия работен ден и се доставят след един работен ден;

– продукти, поръчани в събота, неделя и в дни на национални празници се обработват на следващия работен ден и се доставят след един работен ден;

В зависимост от точния адрес и времето на поръчка, в много редки случаи, е възможно доставката до малки населени места да се извършва за повече от един работен ден.

Доставки до Офиси на Еконт:

При заявяване на поръчка до офис на Еконт, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад във Farma.bg.

За да се избегнат неволни грешки, всяка поръчка се потвърждава от наш служител по телефона за контакт, предоставен от клиента.