Български фен сайт на сериала „Завръщане“: Какво ще се случи тази вечер в „Завръщане“ – 13.03 Какво ще се случи в днешния…

14
Добави коментар

Какво ще се случи тази вечер в „Завръщане“ – 13.03

Какво ще се случи в днешния епизод на сериала „Завръщане“ – 13.03
Съла сменя цялата охрана и забранява на семейството й да излизат навън до следващият ден. Боран казва на Джихан , че ако нещо се случи с жена му , лично ще го убие.Джихан  му казва , че най-вероятно баща му е пратил Махмут и синът му.   

Детето , което Джихан нае за да убие Съла , отива да изпълни дълга си. Когато  отива до домът на Съла и насочва оръжието си , пред куршумите му се озовава Боран. Така той спасява живота на Съла , като поставя себе си в опасност. Съла се разстройва и притеснява за раненият си съпруг. Той я моли , тя да пощади стрелецът , тъй като той е още дете. Въпреки предупрежденията на Емре , да предадат детето в полицията , Съла слуша Боран и пощадява момчето. Боран взима детето под своята закрила , като преди това пита баща му кой е техния поръчител. Махмут отказва да му каже, тъй като тази информация представлява опасност за агата. Той му намеква , че е някой от семейството му.Боран взима детето и си тръгва. Тъй като той е ранен и отбива на крайбрежната където се обажда на Абай да дойде да го прибере , след което припада. Съла се обажда на Абай и тя също тръгва към крайбрежната. След като пристига там , обаче вижда , че Боран лежи в скута на Гизем и си тръгва. На следващият ден Абай й се обажда и й казва , че Боран е добре. Той я кани в дома им за да го види , но тя му отказва. Абай се чуди защо тя не е дошла на крайбрежната.Съла записва малкият си брат на училище , по ирония на съдбата Боран записва момчето , което стреля по Съла в същото училище. 
сподели бутон     
ИМЕ