Самолетни билети до Манчестър

2
Добави коментар
veskag
veskag

Самолетни билети до Манчестър

Вижте всички самолетни полети на традиционни и нискотарифни авиолинии от и до Манчестър и направете резервация на самолетен билет като използвате онлайн формата по-долу или като се обадите на нашия кол център на тел. 02 437 2746:

Евтини билети от и до Манчестър

Има редица компании, които предлагат изключително атрактивни цени на полети от и до Манчестър. За повечето близки дестинации има полети на нискотарифни авиокомпании, а за по-далечните можете да се снабдите с евтини билети, ако ползвате за част от полета нискотарифна авиолиния. Директен полет от София до Манчестър обикновено трае около 3 часа и 35 минути.

Други градове в Великобритания, до които летят българи от София, Варна, Пловдив и Бургас са Лондон, Манчестър, Ливърпул, Бирмингам, Бристъл, Лийдс, Шефилд.

Обща информация за Манчестър

Манчестър се намира в Великобритания и e често посещавана дестинация от български туристи и бизнес пътници. Това не е случайно, тъй като в града има много интересни забележителности, голям брой седалища на различни компании, както и много работещи българи.

Летища в и около Манчестър

Летище Манчестър Интернешънъл (IATA код: MAN) се намира на 16 км южно от центъра на града. Има 3 терминала, свързани с покрити пешеходни зони и със ЖП и автобусната станция. Пеша от Т3 до Т2 отнема 15-20 минути. 25-45 минути отнема с такси до центъра на града. Има множество автобуси, които ще ви откарат до Манчестър или околните градчета, налична е и железопътна връзка.

Самолетни полети от и до Манчестър

Полети по маршрутите София – Манчестър има сравнително голям брой. По-редки са полетите Варна – Манчестър, Пловдив – Манчестър и Бургас – Манчестър.