Жените споделят 10 свои тайни | Какво мислят жените | тайна , обвързване

13
Добави коментар
stanislav
stanislav

които не знаете и няма как да научите за жените. Всяка жена е загадка сама по себе си, въпреки че понякога и тя се пита дали пък нямаше да е добре, ако мъжът до нея знаеше еди-какво си. Но той не знае. Затова сме тук ние – за да повдигнем леко завесата, скриваща някои женски тайни… Затова, тишина в залата – жените говорят (и са много откровени):

– о, да?!?

че и ние се страхуваме от него. Прословутото мнение, че мъжете се страхуват да се обвържат, а жените само чакат да се залепят за тях с най-силното лепило на пазара, всъщност е малко погрешно. Може да си мечтаем за принца от приказките, с когото ще живеем цял живот, но когато наистина се приближим опасно много до този „цял живот”, и нас ни хваща страх. Това, че си загубваме независимостта, за нас звучи също толкова плашещо, колкото и за вас. Вие се страхувате, че когато се обвържете, загубвате всички останали жени. Е, ние пък загубваме всички останали мъже. (Малка компенсация за нашата откровеност – щракни върху горната снимка.)

и независими…

да сме съвременни работещи жени, които се грижат сами за себе си. Но все пак имаме нужда да се грижите за нас – да, всяка жена, независимо дали го показва или не, иска мъжът до нея да я защитава (като убива буболечки, избира виното или носи покупките). Колкото и да сме независими, кавалерството и вниманието винаги ще ни харесват, защото ни карат да се чувстваме в безопасност; нещо повече – така се чувстваме женствени, а, повярвай, това е много важно за нас.

не е мъжка привилегия

да сме чували обратното, трябва да те уведомя – и жените мислят за секс, и то доста. Може би не със същата честота, с която го правите вие, но идеята е ясна. Ако приятелката ти се връща уморена от работа и няма сили за нищо, камо ли за секс, това не значи, че не си е мислила за това през целия ден. В такъв случай можеш да си уговориш среща с нея през обедната почивка…

стана дума за секс…