www.tuning.bg | Новини | M Sport X6 = BMW X6 M за бедни

6
Добави коментар
theuser
theuser

Снимка: Интернет

От немската компания BMW предлагат нещо повече за своите купувачи, с което доказват, че винаги се интересуват от интересите им.

Така например не беше толкова отдавна, когато BMW пуснаха специален сайт по повод на дебюта на М-вариантите на Х5 и Х6. Беше една много интересна кампания за едни много амбициозни автомобили.

Но го има моментът, че не всички могат да си позволят тези М-варианти. BMW обаче са помислили и за това. За тези, които не могат да си купят М-версията на Х6, през септември компанията ще представи M Sport пакет за големия SUV модел. Новият автомобил ще има следните екстри: Drive logic, контролера iDrive плюс хард диск и USB порт. Подобренията по двигателя също не бива да бъдат подценявани, тъй като те качествено допълват модификациите по екстериора на M Sport.

След някои доизпипвания на бензиновия агрегат X6xDrive35i ще осигури допълнителни 20 к.с. към общата мощност, с което тя скача на 326 к.с. Нещо повече – дори 40 кончета ще бъдат добавени към X6xDrive35i. След тези промени мощността при него скача на 449 к.с. Предлагат се два варианти за цвят на екстериора на M Sport – Alpine White и Titanium Silver.

И това пак не е всичко. Големият Х6 на компанията не може да мине и без нови 20-цолови колела, черни странични огледала, ауспуси с черни акценти, спортни седалки Alcantara, както и антрацитно черно очертание на покрива.

С помощта на новите Direct ключове и контролера iDrive германците от BMW правят своята интерфейс система още по-лесна за опериране. Междувременно 8.8-инчовият дисплей идва с нова навигационна система, която по принцип се предлага за Х5 и Х6.

Пакетът M Sport, който ще бъде поставен на Х6, все още е в процес на развитие, като все още не е уточнен обемът на производство на тези специфични представители на BMW. Но тъй като това така или иначе би трябвало да стане скоро, то можем да очакваме и скоро повече подробности и евентуални цени.

Напиши коментар

Покажи още коментари
Показани 0 от 0 коментара

Още новини: