myPR.bg – прес съобщения и PR новини

2
Добави коментар
mypr
mypr

28 Юни 2010г.

“Персоналните навигации влизат в нова ера, серията nüvi 3700 има поразителен дизайн и олекотен безпроблемен за работа интерфейс,” думи на Dan Bartel, вицепрезидент на GARMIN световни продажби. “Инженерите и дизайнерите на Garmin се пребориха с обичайните стандарти и резултата е налице в новата ни серия nüvi 3700.” , добави още той.

Световно признание

С дебелина по-малка от 9мм, серията nüvi 3700 се оказва безспорно най-тънкият портативен навигатор на световния пазар – с невероятен и приятен за окото и ръката дизайн. Лъскавият вид оказа голямо влияние за спечелването на реномирания конкурс Red Dot Design Awards тази година, с участието на повече от 4000 съперници от 57 страни.

Перфектни снимки в landscape или portrait

Наградените nüvi 3790T, nüvi 3760T и nüvi 3750 заедно с удобния 4.3” WVGA дисплей с гладко стъкло капацитивен активен панел, позволяващ да се работи спокойно и лесно във всички менюта в landscape или portrait режим – идеално за ползване в кола или в пешеходен режим.

Работа с новия Multi-touch

Новия капацитивен multi-touch дисплей на серията nüvi 3700 позволява лесното приближаване и отдалечаване на картината (с двойно натискане или привлачване на картата), разглеждане на околностите по картата (движейки пръст по нея), смяна на преспективата в 2D или 3D режим, завъртане на картата на 360о (със завъртане на пръст по дисплея). За предотвратяване на случайни натискания по дисплея, Серията nüvi 3700 има заключен режим, който позволява да носите вашето nüvi спокойно дори и в джоба си.

Garmin’s nü flagship: nüvi 3790T

• Програмируемата функция “wake-up phrase”, интегрирана в nüvi 3790T, Ви позволява с гласова команда да кажете на навигацията какво да направи, или да ви намери адрес докато ръцете Ви са на волана и следите спокойно пътната обстановка.
• Пътя пред Вас никога не е изглеждал по реалистичен както сега, благодарение на висококачествените детайли на 3D терена заедно с прецизни 3D сгради. Независимо дали карате по извънградски път или в града, прецизната топография и реалистичните забележителности по картата предлагат невиждана досега детайлност.

Функции nüRoute, trafficTrends™ и myTrends™

• Предлагащ ефикасен и точен план на пътуване чрез опцията trafficTrends™, навигацията изчислява маршрута Ви на базата на запазени данни за състоянието на пътя от Ваши предишни пътувания, както и за трафика, по всяко едно време на деня.
• Пътуването става по-лесно, серията nüvi 3700 запомня маршрутите по които минавате най-често благодарение на опцията myTrends™, предвиждайки накъде ще шофирате, автоматично създава и изчислява маршрута до крайната дестинация, съобразявайки се с данните от трафик информацията.

Перфектно навигиране, когато сте в колата и извън нея

• За по безопастно и удобно пътуване nüvi 3790T и nüvi 3760T притежават доживотен безплатен достъп до трафик информация, както и Bluetooth® връзка с Вашия мобилен телефон, ако телефона е съвместим.
• В новата серия nüvi 3700 е включена и функцията ecoRoute™, която изчислява най-ефективния маршрут, което води до пестене на време, гориво и пари.
• Вземете сериятя nüvi 3700 със себе си, когато искате да се предвижите пеша и се насладете на уникалния му дизайн, ползвайки cityXplorer™ за по лесно преминавне през натоварените градски условия. Достъпен на www.garmin.com, cityXplorer Ви помага в навигирането през града, използвайки дори автобусни и трамвайни спирки, метро и др. удобни връзки.

Новата серия nüvi 3700, препълнена с новости

• Гласовите команди вече ще бъдат по ясно чувани от всякога, благодарение на допълнителния високоговорител с високо качество, вграден във стойката за кола на вашето nüvi.
• Свободноизбираем тапет за фон – лесно преглеждане, редактиране и записване на снимките Ви, директно през вашето nüvi.
• Функцията “Lane assist”, Ви помага винаги да се движите в правилната лента от платното, особенно когато ви предстои престрояване, на някои участъци можете да видите 3D- картина на част от пътя в която се извършва престрояването.
• Сигнализиране за ограничението на скоростта по главните пътни мрежи.
• Патентованата функция “auto time zone” позволява на Вашето nüvi да сменя автоматично часовата зона, когато преминете от една в друга.
• Garmin Connect™ Photos може да свърже Вашите любими снимки с записаните точки в паметта на вашето nüvi. Посетете http://connect.garmin.com за повече информация.
• „Къде съм Аз?“ функция която с едно натискане Ви показва къде са най-близките болници, полицейски участъци, бензиностанции, заведения и др., както и кординатите Ви.

Серията nüvi 3700 е най-новия продукт на Garmin, който отне повече от 20 години упорито разработване на нови технологии и тяхното развитие и прилагане в света, в който живеем днес, което направи Garmin световен лидер в автомобилните, морските, авиационните, планинските и фитнес навигации. За повече информация , сервизни услуги, цени, наличности, както за серия nüvi 3700, така и за всички други продукти на Garmin, посетете www.garmin.com, www.garmin.blogs.com и www.garmin.com/pr.