“Невъзможна любов” за Васил Найденов и рок-дивата Катина от група Дартс в първия им дуетен сингъл и видеоклип

8
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Изпълнителите представиха новото парче и видео „Невъзможна любов“ с концерт-промоция в пианобар „Пойзън“

Преди няколко години, една от най-красивите български песни, получила своята популярност благодарение на Васил Найденов – „Сбогом моя любов“, за пръв път бе изпята с женски вокал и зареждащ рок привкус от вокалистката на група „Дартс“ – Катина. На 30-ти октомври, четири години по-късно, легендата на българската естрада и рок-дивата събраха родни музикални величия, приятели, фенове и журналисти в столичния пиано-бар „Пойзън“, за да представят своя първи съвместен музикален проект – песента „Невъзможна любов“ и видеоклипа към нея.

Записите на дуетният сингъл и реализирането на видеото се проточват почти две години поради многобройните ангажименти на изпълнителите. Клипът е дело на режисьора Румен Ганев и оператора Сашо Александров, които избират няколко локации на морето в комплекс „Хелена Ризорт“ в Слънчев бряг и софийското метро, за снимачна площадка на „Невъзможна любов“ през август тази година. Лентата разказва за невъзможната, разстърсваща любов, възпрепятствана от разстоянието между двама души. И докато Катина сменя няколко визии сред елегантната обстановка на президентския апартамент на „Роял Палас Хелена Сендс“, на плажа, зад волана на ретро автомобил Мерцедес и на яхтеното пристанище „Марина Диневи“, Васил Найденов заснема своята част в столичното метро. Изпълнителят е автор на текста на песента, а музиката и аранжимента са дело на Наско Ляпчев от група „Дартс“.

Изисканото парти уважиха популярни лица от музикалния шоубизнес, сред които Елица Тодорова, вокалиста на Gravity Co. Явор Захариев, айдълите Нора Караиванова, и Лазар Кисьов, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Етиен Леви, Ясен Велчев и Преслава Пейчева от група „ТЕ“, Боряна Баташова, Владо Димов, Искрен Пецов, Стратия и много приятели.

За неповторимата атмосфера по време на промоцията допринесоха взривяващото лайв-изпълнение на легендата Васил Найденов на новото парче „Невъзможна любов“, хитовите кавъри от изключително богатия репероар на група „Дартс“, както и изисканото кетъринг меню, включващо суши и истински провансалски палачинки, сътворени от оригинални френско брашно и масло, от майстора-готвач на новооткрития ресторант към пианобар „Пойзън“ – „Fun House – Crep House“, на ул. „Аксаков“ 15А. Гостите опитаха от уникални сетове с класически парижки палачинки от френски сирена и жамбо, палачинки с октоподи, сьомга, заешко и патешко, както и зелени палачинки с кокос и пиле.

След представянето на клипа „Невъзможна любов“, някои от певците поздравиха домакините с любими песни. Елица Тодорова разчувства гостите с уникалното си акапелно изпълнение на фолклорна песен от родопския край, Искрен Пецов изпя „Две праскови и две череши“, а елегантната Боряна Баташова накара всички да затаят дъх с невероятното си кавър изпълнение на песен на Алиша Кийс. Вечерта се превърна и в своеобразно възраждане на една от музикалните легенди на 80-те – група „Трик“, която начело с Етиен Леви на рояла, върна гостите към миналото с някои от най-популярните си песни.