Антилопа премаза велосипедист по време на състезание! (ВИДЕО + СНИМКИ)

6
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Според съобщение на местните медии, животното, което е нападнало велосипедиста е от вид, при който възрастните достигат до 150 кг…

На видеото се вижда как едра антилопа скача върху човека, събаря го и бяга. Според съобщение на местните медии, животното, което е нападнало велосипедиста е от вид, при който възрастните достигат до 150 кг.

След сблъсъкът колоездачът съобщи в социалните мрежи, че е стабилен и само със схванат врат. Ето защо с право може да кажем, че нападнатият състезател се е оказал с голям късметлия, щом като се е разминал с леки натъртвания, без сериозни наранявания и без опасност за живота при подобен удар.

Във въпросното видео се вижда много ясно как дивата антилопа направо помита нищо не подозиращия колоездач.

Камерата първоначално заснема полята, всичко е спокойно, красотата се вижда отвсякъде и изведнъж от нищото се появява животното, което сякаш е дебнело някъде в далечината в засада и когато състезателят е приближил, то е направило шеметен спринт, за да го отнесе като перушинка и да продължи да си бяга.

Дали не е бягало от някой звяр, за да не види велосипедиста? Нарочно ли го е блъснал, или съвсем случайно?

Да не би и антилопата да е участвала в състезание, и така от бързането и заради победата да не е признала нищо по пътя си?

Въобще тема с много въпросителни, за която човек да се чуди – да се смее ли, или да плаче.

 

chudesa.net

14/10/2011