УНИВЕРСИТЕТ ЗА ТАЛАСЪМИ – НЕВЕРОЯТНАТА КОЛЕКЦИЯ ИГРАЧКИ ЕКСКЛУЗИВНО В ХИПОЛЕНД!

2
Добави коментар
Kane
Kane

21.06.2013 г.

Скъпи приятели на ХИПОЛЕНД,

Мили малки палавници!

Сигурно вече сте чули за новия невероятен анимационен филм на ДИСНИ  Университет за таласъми? Тези от вас, които вече са го гледали, сигурно мечтаят да пренесат веселбата вкъщи. И това никак няма да е трудно, защото в ХИПОЛЕНД вече можете да откриете пълната колекция играчки, пресъздаващи героите от филма!

Нека ви разкажем малко за филма УНИВЕРСИТЕТ ЗА ТАЛАСЪМИ. Преди да отидат в най-голямата фабрика за писъкопреработване – Таласъми ООД, Майк Вазовски и Джеймс П. Съливан, станал известен като Съли, имат бурно колежанско минало. Смахнати партита, среднощни шегички и може би поне малко учене, бележат годините им в Университета за таласъми. За всеобща изненада, преди да станат неразделни приятели и професионалисти в улавянето на писъци, Майк и Съли съвсем не са били близки. От първия момент, в който се срещат в университета става ясно, че са коренно различни и не могат да се понасят. В бурния свят на университетското братство, Майк и Съли съвсем не са сред най-готините студенти.Те се изправят пред всички в университета в състезание по плашене, като мобилизират нещо като отбор от всички зубъри и ги учат да бъдат страшни. И настава едно чудовищно забавление…..

Да си спретнете и у дома един миниуниверситет за таласъми никак не е трудно. С Маската на Съли вие ставате един истински филмов герой, досущ като в оригиналната анимация. С Чудовището-прожектор ще пресъзадете истинските чудовищни звуци и ефекти от оригиналния филм. Вижте как разнообразните фигурки на Таласъмите-Топчовци се превръщат в страховити чудовища! Преминете всички изпитания по страховитото трасе на Състезателната писта! Състезавайте се със страховитите си приятели, пазете се от морските таралежи и станете победители! Съберете цялата уникална колекция фигурки!

 

Пълната колекция играчки MONSTER UNIVERSITY можете да закупите във всеки ХИПОЛЕНД или да поръчате от нашия онлайн магазин тук