Дамските обувки – удобни и/или модерни

1
Добави коментар
masimo_moratti
masimo_moratti

Безспорно е огромното значение,което имат обувките за всяка дама. Обувките са много любима част от облеклото. Но дамските обувки са и обожаван аксесоар,който може да изрази настроението ни и дори да ни преобрази за миг.
В това огромно разнообразие от модели,цветове и материали можем да купуваме обувки буквално всеки ден. И винаги ще има още един чифт,който да желаем. Изглежда сякаш на моменти позабравяме все пак какво е тяхното основно предназначение.Да,обувките красят краката,показват стил,доказателство са за вкус. Но те са и средство за ходене.Хубаво е да не сме крайни в стремежа си да следим модата и да бъдем изобретателно екстравагантни.За да ги носим с удоволствие и да им се радваме по-дълго,дамските обувки трябва и да са удобни.Колкото и да ви харесват високите тънки токчета и платформа,те не са подходящи за дълъг работен ден и едва ли подхождат на деловия имидж.Още повече са възможни неприятни контузии докато изпълняваме забързано задачите си.
Подхождайте внимателно при избора на дамски обувки. Не е нужно да оставяме комфорта на заден план,само и само да имаме онзи прекрасен чифт от рекламата.Обувайте винаги преди да купувате.Преценете как се чувстват ходилата ви.Колкото и красиви да са едни обувки,ако са ви малки,например единственото сигурно нещо е,че ще ги обуете само веднъж и ще се приберете в къщи разочаровани и с наранени крака.Пробвайте токчета с различна височина.Ако сте по-тежки,ще изглеждате добре с по-ниски обувки или пък високи,но с платформа.А и ще е безопасно за краката ви.
Намерете баланс между модата и удобството. Много по-добре е когато обувките стоят като естествена част от крака,съобразени са с облеклото,повода,с външния вид вид като цяло.Мисията е напълно възможна.Просто се заредете с желание и търпение и тръгнете смело по магазините. Със сигурност вашите обувки са някъде там!