Junona Kids – пролетна нежност и феерия от цветове » LookBook

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Във всеки един ден, винаги, по всяко време една подобна фотосесия може истински да ни накара да се усмихнем! Българската модна къща Junona представя своята детска колекция за пролет-лято 2015г., а фотографиите в необятните цветни поля са повече от впечатляващи!

Основните цветове, в които момичетата ще се чувстват като истински принцеси, са червено, синьо, зелено и розово. Свежите нюанси ни карат да очакваме пролетта с още по-голямо нетърпение, а фееричните материи (коприна и шифон) и красивите кройки създават усещане за свобода и простор. Златния колан на кръста, който се допълва от пришито колие точно под яката, ни допада особено много, защото е прекрасно и много бляскаво допълнение, което обаче същевременно с това изглежда съвсем естествено и небрежно.

За косата основният аксесоар е лентата-панделка в цвят като роклята, която не само практично прибира буйните къдрици, но и отлично завършва визията. Красивите снимки от рекламната кампания, в които главна роля има прекрасната малка Наталия, са истинско вдъхновение, за това спираме до тук и ви оставяме вие също да им се насладите!

Снимки: KiKo-Photography