Какви мъже харесват жените?

1
245
Добави коментар
lowriderzzz
lowriderzzz

 
Всички жени еднакви ли са?

 Разбира се че не.

 Всяка жена си е отделен случай и няма универсален подход или формула за абсолютно всяка. Предполагам си наясно с тези две твърдения?

 Това, което привлича една жена, може да е съвсем различно от това, което привлича някоя друга, но пък въпреки тези различия има няколко дълбоко заложени нужди в ума на почти всяка жена.

 По принцип по подразбиране повечето жени търсят безопастност, сигурност и защита и именно за това толкова много от тях биват привлчени към т.н.р стереотип на „лошото момче“.

 В много статии и видеа онлайн обясняват как мъжете могат да станат по-привлекателни към жените само като си настроят своето поведение, така че да изглежда по-доминиращо.

 За жалост обаче според мен нещата не са толкова прости. Де да ставаше толкова лесно.

 И все пак все още много хора се чудят как така този образ на „лошо момче“ продължава да работи. Ето защо реших да напиша тази статия, и да се пробвам в нея да ти кажа за този вид поведение, което привлича повечето жени.

 Имай на предвид, че тук съм подчертал думата повечето. Както казах по-горе няма универсален подход за всички, но пък според мен има неща, които могат да бъдат подобрени в зависимост от ситуацията, в която се намираш както и основни правила за социалната динамика, които важат в голяма част от случаите.

 

 

Този вид мъж, който жените харесват

 

 Сигурно си забелязал, че по филмите, както и на доста места в Интернет описват образа на лошото момче като някакъв пичага с татуировки, кожено яке, мотор, ланци и тем подобни. Работата е там обаче, че както казах нещата са много по-сложни отколкото това повърхностно описание.

 Някога да си виждал мъж и да си се почувствал леко притеснен или даже уплашен от него?

 Някога да си виждал мъж и да си мислел, че това е някой, с който не би искал да си имаш разправии?

 Ами… честно да ти кажа мисля, че това е тип мъж, който успява да привлече голяма част от жените или поне първоначално.

 Той често изглежда заплашителен, силен и непукист. Определено би бил много настоятелен, определено би бил много уверен в себе си, най-вероятно няма да се усмихва на всеки и това как изглежда би му придал вид на леко агресивен.

 Нека тук вметна обаче – сигурен съм, че много жени казват, че искат да са със чувствителен мъж, който да се грижи за тях. Рабата е там обаче, че не би трябвало да обръщаш внимание на това, което те казват, а по-скоро на това, което те правят.

 В книгата Привличането не е избор съм казал, че повечето жени хлътват и се влюбват в този образ на лошо момче и това да изкарат на яве чувствителната му страна е нещо като предизвикателство за тях, което някак си ги кара да се вълнуват.

 Я сега сравни това което описах с мъжа, който купува цветя и бива супер мил още от ден първи. При него има ли някакъв вид предизвикателство?

 

 Ето защо милите момчета винаги остават на заден план

  Знам че чертите, които описах по-рано може да не изглеждат толкова много приятелски, все пак те изпращат толкова много послания, които карат жените да реагират. Ето например какви:

 

1) Този мъж може да ме защити: Характера на т.н.р. лошо момче може да изглежда толкова силен за жените и в резултат те приемат, че той е добър източник за защита.2) Той няма нужда от мен: Когато си нуждаещ се (това най-често значи постоянно да имаш нужда от одобрение), това отблъсква не само жените, но и като цяло всеки. Лошото момче може да е какъв ли не, но не и нуждаещ се и следователно жените го смятат за по-привлекателен. Между другото имам и една друга статия, която може да видиш – защо милите момчета винаги остават на заден план.3) Той е уверен: Увереността е една от чертите, която привлича повечето жени. Поради това, че лошото момче е настоятелен и не е отчаян за обич или внимание, той излъчва много повече увереност, отколкото останалите мъже.

Та говорейки за увереност…

Какъв вид увереност привлича жените?

 От тук на сетне в останата част от статията щя обърна повече внимание на темата за увереността. Все пак увереността е тясно свързана с въпроса „какви мъже харесват жените?“.

 Преди да се впусна в някакви зверски обяснения нека обаче да си отговорим на въпроса.

Защо изобщо жените предпочитат уверени мъже.

 Сигурен съм, че стотици пъти си чувал или чел, че самоувереността е ключът към привличането на жени.

 И това си на 100% вярно.

 Жените подбират мъже, основавайки се на различни фактори от различни области и една от основните нужди за повечето жени е, както казах и по-рано, да се чувстват защитени и в безопастност. Межу другото тук имам още една полезна стати – как жените избират своите партньори.

 От тук логиката ни показва, че един уверен мъж кара жените да се чувстват в по-голяма безопастност, и така той бива сметнат за много по-привлекателен, отколото всички други мъже, стига всички други фактори да са равни.

 И до колкото съм сигурен, че си наясно от тези факти, съм и също толкова сигурен, че никой никога не ти е обяснил как да изразиш и покажеш този вид увереност, която привлича жените?

 

Каква е тази увереност, която привлича жените?

 

 Тук точна формула няма, но ето нещо като рецепта с „основните съставки“, които привличат жените:

 Искам обаче да отворя една голяма скоба. Това са общи съвети и най-вероятно не важат за всички. Знай, че винаги има и изключения и не вианги, когато видиш двойка мъж и жена ще наблюдаваш същите черти.

 

1) Мъничко арогантност: Която и жена да питаш дали харесва арогантни мъже, все ще ти каже, че не харесва. Само че обаче, когато започнеш да се държиш по леко арогантен начин и ще видиш, как често някои жени ще бягат след теб. Тук обаче става дума за вид арогантност, който кара жените да вярват, че ги мислиш за по-нисши от теб (ако мога така да се изразя без да обиждам никой). Говори с нея като че все едно си президента на републиката и мисли за нея, като че тя е отчаян гражданин, който има нужда от твоята помощ. Колкото и гадно да звучи това, все пак си остава перфектния начин да накараш една жена да повярва, че си супер уверен.2) Мъничко доминация: Въпреки, че има жени, които обичат да приемат ролята на властни и покровителни все още според мен повечето жени си падат до някаква степен по доминиращи мъже и ги смятат за изключително привлекателни.

Тук под доминиращ мъж се разбира този, който поема контрол над ситуацията и се държи като лидер. Например, ако сте в заведение недей да се чудиш дали тя да избере маста, на която да седете, ами предложи че искаш да седнете еди си къде и остави тя да те последва. Недей я оставя да води, ами вместо това действай и я остави да те следва.

 

3) Мъничко агресия: Преди да започнеш с упреците и възмущенията нека кажа: Изобщо нямам предвид тук агресия като на футболен запалянко. Това да чупиш, да блъскаш или да псуваш са точно обратните неща, които ще накарат една жена да се привлече към теб, освен ако не е някоя, която напълно си е изгубила разсъдъка. На кратко имам предвид когато си изразяваш мнението или когато говориш за себе си пробвай да си леко агресивен, като бъдеш настоятелен в това да си изкажеш мнението.4) Мъничко всемогъщество: Повечето жени не харесват слаби мъже, биват привлечени към силни такива и преследват такива, които им се струват всемогъщи. С цел да привлечеш такава жена, я накарай да мисли за теб, че си по-висш, неуязвим и до някъде всемогъщ.Помниш ли как е реагирала последния път, когато си започнал да мрънкаш, че живота е тежък и че се чувстваш слаб?Ако искаш да си увеличиш шансовете за привличане на жена, тогава по-добре първо придобий първо малко личностна сила.5) Малко липса на внимание: „Жените обичат внимание“. Това сигурно си го чувал не веднъж нали? Е, както много неща в живота то е и вярно, и не е. Истината е, че всичко е относително и зависи от стуацията. Ако знаеш, че една жена си пада по теб и тя те „преследва“, тогава недей обръща внимание на този съвет. Ако обаче си в ситуация, където се чудиш какво грешно правиш, за да няма момичета около теб, тогава може би прекаленото обсипване с внимание е грешката ти. Това включва неща като постоянно звънене по телефона, писане на СМС-и, чат съобщения и т.н. Ако си в такава ситуацията и правиш тези, най-много просто да бъдеш отрязан. Всички жени, а и хората като цяло не обичат други хора, които си придават вид на нуждаещи се – говорихме го това по-рано нали? Може би единствено на тези с много ниско самочувствие, това не би им било проблем. Колкото по-уверена жена търсиш да привлечеш, толкова повече тя би презирала нуждаещи се мъже. В този случай ограничи вниманието си към нея, даже пробвай да се държиш като че тя не съществува. Това би я подтикнало да те преследва, за да разбере що за мъж си. 

Но защо жените мислят по този начин?

 Жените използват логика, когато обсъждат привличането, но не и всъщност когато биват привлечени към някой. Някои жени биха желали да са с някой т.н.р. гадняр, за да могат да го „вкарат в правия път“, защото това им носи чувство на значимост и доза подсилване на самочувствието.

 Други пък биха искали да спечелят или даже да откраднат този, мъж който е зает, само заради тръпката от предизвикателството.

 При всички положения обаче, жените (а и хората по принцип) казват едно, а правят нещо напълно различно.

 

Голямата скоба

  Виж нещо обаче!

 С риск да звуча малко банално отново искам да отворя една голяма скоба.

 Нека се върнем за момент там от където започнахме. Както няма универсален подход към всеки.

 Когато говоря за агресия, арогантност и упорство нямам предвид веднага от мило момченце да се превърнеш утре в „голямия гъзар“, побойник и т.н.

 Честно казано е мега глупост според мен, когато повечето момчета, веднага щом разберат, че това как са се държали до сега няма ефект и после прочетат в интернет за това как „лошите момчета“ са тези които успяват, в следствие на което на следващия ден от послушно момченце стават, откоровено казано арогантни задници.

 „Какво лошо в това?“ Може да се питаш. Първо, че нещата не работят така и изглежда супер фалшиво и не естествено.

 И да знам, че искаш да се докажеш на онова момиче, в което си влюбен от вече няколо месеца, а тя едвам те забелязва даже, но помисли за секунда. Мислиш ли че ако до онзи ден си се държал по непривлекателните начини, за които говорех по-горе, изведнъж след като се промениш и тя би си променила отношението към теб.

 Хах… колкото и нелогични и даже странни да изглеждат жентие, все пак не са толкова глупвави. Даже хич в това отношение.

 Та какво да направиш?

Ами първо обмисли добре написаното до тук, а и като цяло в сайта и после може би пробвай по етапно с нови хора, които не те познават някои от идеите и поведенията, за които говоря.

 На кратко казано пробвай да си арогрантен или леко агресивен, но не бъди подъл или гадняр или пък хулиган, наблюдавай кое ти пасва и как реагират другите и ще си направиш изводи.

 Така работят нещата.

 От тук на сетне нещата остават в твои ръце. А ако се чудиш в каква посока да поемеш и смяташ, че ти трябват още идеи за това как да накараш жените да се заинтересуват от теб, тогава ти предлагам да се запишеш за БЕЗПЛАТНИЯ седмичен имейл бюлетин, където всяка седмица ти изпрам напълно безплатно различни статии със съвети, идеи, ситуации и т.н. свързани със запознанствата и взаимодействието с жени като цяло.

 О… и преди да забравя. Да, ако се регистрираш ще получиш безплатно и една от книгите. Какво толкова има да губиш? А и винаги може да се опишеш. Така че, давай – запиши се, като натиснеш бутона по-долу. Има доста неща от които ще може да се възползваш.