Стилни крачки и перфектен завършек на визията със Zee Lane » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

За пореден път и днес черпим своето вдъхновение от страхотните нови колекции на любимите си брандове, с които бързаме да заредим гардеробите си, за да бъдат в бойна готовност за предстоящия пролетен сезон! И след като ви представихме своите предложения от Pepe Jeans и Vero Moda, ESPRIT, French Conection, Diesel, днес е ред на страхотните обувки от Zee Lane.

Пролетно-лятната колекция на Zee Lanе е приятна изненада за всички нас, защото моделите са не просто модерни и много стилни, но и страшно удобни. Ниските обувки – балеринки, slip-ons, оксфордки, сандали – изглеждат буквално като изляти върху крака и ние сме сигурни, че дори и да извървите километри с тях, няма да усетите дискомфорт. От друга страна стилните токчета, с изключение на два-три модела, които са създадени за по-специални случаи,  не са прекалено високи, което ги прави перфектни не само за някое бляскаво парти, но и за ежедневната ви визия. Сводът е хармонично извит, следвайки удобната за всекидневието височина, която ще ви позволи умело да балансирате две много важни дейности – да изглеждате зашеметяващо и да прескачате неравностите, локвите и липсващите павета и плочки!

Харесваме Zee Lane, защото е бранд с утвърдени позиции от гледна точка на използваните материи и високото производствено качество. Семплия дизайн, който модната къща следва, прави дрехите, обувките и аксесоарите разумна инвестиция, защото позволяват лесното съчетаване с всички останали съкровища в гардероба ви. Придържането към последните модни тенденции също определено е плюс, който радва много любители на модата като нас. Днес подбрахме разнообразни модели, за да ви покажем различните силни аспекти от колекцията, но ако желаете – ТУК може да разгледате всички артикули.

Заложихме на актуалните металически цветове, сандали с много и преплитащи се каишки, модерният змийски принт и бляскави slip-ons, които много ни напомнят за моделите от колекцията на Chiara Ferrani. Statement токчета с многоцветни детайли ще ви помогнат да придадете перфектен финален щрих на всеки семпъл тоалет, с което безспорно ще се откроите.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева