ITechNET: VIVACOM стартира предварително записване за Samsung Galaxy S6 edge / S6

1
Добави коментар
west4sider
west4sider

Наближава премиерата у нас на едни от най-очакваните смартфон устройства – флагманите Samsung Galaxy S6 edge / S6.

Тя ще се състои през април и VIVACOM вече започна предстартово броене до голямото събитие. Телекомът предлага възможност на всички фенове на марката да заявят предварително своя интерес към един от двата премиум модела. Това ще се случва чрез регистрационна форма на сайта www.vivacom.bg/samsung-galaxy-s6-edge от днес – 20.03.15 г. Всеки потребител, който я попълни, ще получи ексклузивна информация, когато устройствата са налични в търговската мрежа и ще има шанса да е един от първите притежатели на Samsung Galaxy S6 или S6 edge. В допълнение към това, ако клиентът закупи един от двата модела до края на месец април и изпрати обратна връзка със своите данни, ще спечели специален подарък – безжично зарядно S charger Pad.

Българският телеком ще даде на потребителите си и възможност да тестват един от двата смартфона за период от седем дни, да споделят своите впечатления и да участват в томбола за спечелването на Galaxy S6 или S6 edge. Всички желаещи да се включат трябва да попълнят форма за участие в апликацията на фейсбук страницата на VIVACOM от 24 до 29 март. На 30.03.15 г. чрез томбола ще бъдат изтеглени имената на петимата късметлии, които ще получат един брой смартфон за тест, още преди старта на официалната им продажба в търговската мрежа. Всеки ден в продължение на една седмица – от 01.04. до 07.04. – те ще трябва да споделят своите впечатления, снимки и видеа във фейсбук апликацията. Един от щастливците ще спечели като награда чисто нов Samsung Galaxy S6 edge.

Тестови бройки от двата модела ще има и в избрани магазини на VIVACOM. Клиентите ще могат да разгледат и изпробват флагманите от 23.03.2015 г.

Официалната продажба на ексклузивните модели ще стартира в средата на месец април, като VIVACOM ще предлага и двете версии – Samsung Galaxy S6 edge / S6. Устройствата идват в България само месец след световната им премиера, която се състоя на Конгреса за мобилни технологии в Барселона през март. Флагманите на Samsung се отличават с изключително стилен дизайн и изработка изцяло от стъкло и метал, а S6 edge впечатлява и с революционния си извит от двете страни дисплей.