Betfair България – Борса и Букмейкър

1
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Информация на български за букмейкъра Betfair.
Всичко за Betfair България, борсата за спортни залози и букмейкъра.

Сайтът на Betfair е разделен на две части, в едната – борсата за спортни залагания вие може да сте залагащ, както и да приемата залози, т.е букмейкър, а останалите играчи да залагат на предварително зададените от вас коефициенти.

Втората част е традиционо добре познатият ви букмейкър с множество варианти на залози, комбинации, системи и тн.

Betfair България – Борса за спортни залози:

Какво е Betfair – борса за спортни залози – и с какво е по-различна от дригите букмейкъри.

При борсата за спортни залози играчите заплащат комисионна само от печалбите си в рамките на 2-5%, като не заплащат нищо допълнително, ако не са спечелили. Играчите могат да залагат на каквото пожелаят и могат сами да предлагат коефициенти за разлика от букмейкърите. Това е и най-атрактивната част в сайта на Betfair България.

2. Как да залагаме в Betfair?
От къде да започнете: коефициенти, пазари, залози, как се извършват залозите, как се приключва пазар, какво означава игра на живо, как да играем и залагаме на живо в борсата на Betfair България

Всичко, което ви интересува, можете да намерите в следващото видео, не се притеснявайте, не е толкова сложно колкото изглежда.

> Регистрация се в Betfair!

3. Залози тип „ЗА“ (BACK) и „СРЕЩУ“ (LAY)!
За разлика от традиционните букмейкъри, в Betfair играчите мога да залагат както „ЗА“ даден изход, така и „СРЕЩУ“ даден изход, т.е. може да заложите, че Манчестър Юнайтед няма да спечели даден мач.

Тук можете да влезете в ролята на букмейкър и да дадете коефициент на останалите играчи, тоест вие сте букмейкър в Betfair.

Българските играчи предпочитат да играят в другата секция – Спортсбук-а на Betfair, но ако разберете как работи борсата, едва ли някога ще играете по друг начин освен в борсата на Betfair България.

> Залози „ЗА“ и „СРЕЩУ“ в Betfair!

4. Как да направим първия си залог в Betfair?
Това което е различно при Betfair е опцията да извършвате залози „ЗА“ и „СРЕЩУ“, които са посочени чрез колони в син или розов цвят (има и други цветови опции).

Също така директно под самия коефициент можете да видите наличната максимална сума до която можете да заложите моментално. Ако искате да предложите алтернативен коефициент или искате да заложите на по-голяма сума, може да го направите.

Играйте с малки суми докато схванете как работи борсата на Betfair България.

БГ Играчите получават и хубави бонуси при регистрация, използвайте ги за да опознаете света на Betfair.

> Betfair Онлайн!

5. Искане на по-добър коефициент!
Ако не сте съгласни с коефициентите, които се предлагат в Betfair, вие можете и трябва да поискате по-добри. Бъдете иновативен, можете да предложите ваши коефициенти на събитията в борсата. Betfair България е мястото, където сами ще разберете, че не е нужно да залагате много, за да напълните портфейла си.  Бг версията на сайта на Betfair е налична и за борсата и за букмейкъра, така, че няма да срещнете трудности, ако искате помощ бързият съпорт на български език ще се отзове на мига.

> Поискай по-добър коефициент в Betfair сега!

6. Как да играем Азиатски хендикап?
Подробно пояснение за това как се играе азиатски хендикап и как да се направи залог за азиатски хендикап в Betfair. За бг играчите, които искат да опознаят по-нетрадиционните залози Betfair България е идеалното място, предлаганите събития и коефициенти са достатъчно много за да изберете точното, което ще ви донесе пари и свобода за игра за още по-големи печалби.

> Азиатски Хендикап в Betfair!

7. Гарантирана печалба „Cash Out“!
„Cash Out“ е уникална функция на Betfair, която ви дава повече контрол над вашите посрещнати залози. Използването на Cash Out означава, че можете да вземете гарантирана печалба или да ограничите вашите загуби. Затворете залог, както и няколко други букмейкъра предлагат тази опция, просто в Betfair , коефицинетите са по-високи и всеки българин би спечелил повече пари, дори и да затвори залога си предварително.

> Cash Out в Betfair!

8. Гарантирана печалба „Зелена книга“!
Зелена книга = гарантирана печалба. Запознайте се с това как да си гарантирате печалба в борсата за залози с помощта на търгуване на позиции „ЗА“ и „СРЕЩУ“ в даден пазар.

Гарантираните печалби са любимата част на всеки в сайта на Betfair България, ще разберете колко е лесно да си гарантирате пари, да играете на сигурно без риск, да изгубите заложените средства.

Не забравяйте ще получите и бонуси, които всеки български играч иска, просто играйте смело и се регистрирайте в спортната борса на Betfair в България.

> Зелена книга в Betfair!

9. Техника „Безплатен Залог“!
Научете как да спечелите безплатен залог в Betfair като просто следвате техниките за извършване на залози „ЗА“ и „СРЕЩУ“.

> Безплатен залог в Betfair България + много бонуси и изненади!

Регистрирай се и вземи всички бонуси!

Коментари

коментара