Почивка БГ- СПА хотел Елбрус. Оферти за почивка.Велинград СПА

1
Добави коментар
fixstay
fixstay

Цената е за двама души в избрания тип помещение и включва:

Нощувка със закуска, обяд и вечеря;

Ползване на 25 метров  минерален басейн, 

15 метров атракционен минерален басейн, 

вътрешен минерален басейн с джакузи, 

инфрачервена сауна, 

хамам /турска баня/, 

парна баня,

фитнес зала, 

Wi-Fi интернет, 

LCD  телевизор във всяка стая, 

паркинг, 

туристически такси, застраховки и ДДС.

Моля проверете за свободни места преди резервация на: +359 53239, +359 886 101229 или +359 889 30 11 16

Офертата е валидна за настаняване през делничните дни (Неделя-Четвъртък) до 31.05.2015г

Политика за деца и доплащания

Деца до 4 години – безплатно;

Доплащане за едно дете от 4 до 11.99г на допълнително легло – 25лв/ден

Доплащане за едно дете над 12 г. или трети възрастен, настанен в двойна стая – 30лв на ден

Доплащане за 3ти възрастен на допълтенилно легло в Апартамент – 40лв на вечер

Доплащанията се правят на рецепцията в хотела, като при резервация отбележете броя на децата и техните години в полето „Допълнителна информация за настаняването“.

Спа хотел Елбрус е разположен в най- привлекателната част на Велинград само на 15 -минути пеша  от центъра на града. Хотелът разполага с 41 стаи и 12 апартамента. Всяка стая предлага деликатен чар и уютна атмосфера.

 

Ресторант Елбрус е обзаведен в родопски стил  с вътрешна зала – 130 места и лятна градина с барбекю. Ароматът на вкусни гозби ще Ви пренесе в уюта на традиционния български дом.  Опитайте зеленчуците от нашата био оранжерия  ! Качеството и вкуса са несравними!

 

Елегантен интериор, приятна атмосфера и високо професионално обслужване – това ще откриете в дневния бар на хотела. Той е прекрасно място за среща с приятели на чаша ароматно кафе или друга напитка.

 

Спа хотел Елбрус  предлага три конферентни зали с капацитет от 12 до 100 места. Всички зали са елегантно обзаведени и модерно оборудвани. Можете да се доверите на нашите професионални консултанти за организацията, а Вие да се фокусирате върху успеха на събитието.

 

Отдайте се на пълноценна почивка в нашия Спа център. Тук ще откриете богат избор от лечебни и екзотични масажи, спа терапии за лице и тяло.

 

На Ваше разположение са: фитнес зала, инфрачервена и финландска сауна,  парна баня, басейн с черноморска луга и зала за релакс.

 

В СПА хотел Елбрус  има добре обзаведена физиотерапия с лекарски кабинет, предлагаща физиотерапевтични процедури като йонофореза, галванотерапия, магнитотерапия, вакумед и други  оздравителни процедури. С тях успешно се лекуват заболявания на опорно двигателния апарат, на периферната нервна система, хронични белодробни заболявания.

 

Екип от специалисти ще се погрижат за Вашето здраве с изработването на индивидуални лечебни  програми.

 

Спа хотел Елбрус разполага с три басейна с лековита минерална вода от прочутия извор Вельова баня. Неговите специфични лечебни свойства са: безплодие при жените, неврологични и бъбречно-жлъчни заболявания.

 

Kонтакти:

Велинград
Адрес: бул. „Хан Аспарух“ 116
тел.: +359 53239; +359 886 101229
e-mail: [email protected]