„Спайс гърлс“ се събират отново? – Edna.bg

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

От ляво надясно: Виктория Бекъм (Пош Спайс), Мел Си, Гери Халиуел, Ема Бънтън и Мел Би

Снимка:
Getty/Gulliver

Ема Бънтън от легендарната през 90-те британска група момичета „Спайс гърлс“ (Spice Girls) допуска, че дамският квинтет може да се събере отново.

„Наскоро се видяхме с Гери Халиуел и Мел Би. Нищо не се е променило. Продължаваме да се обичаме. Говорихме и за евентуалното събиране на Spice Girls. Момичетата по принцип са „за“. Но е малко сложно. Всички имаме соло-кариери и графикът ни е запълнен месеци напред. Ще видим какво ще стане“, разказва Бънтън.

Това обаче са само мненията на Бънтън, Джери Халиуел и Мел Би. В преговорите за възобновяването на групата не са се включили останалите два важни елемента от нея, а именно – Виктория Бекъм и Мел Си.

През последните години Виктория на няколко пъти бе категорична, че възкресението на „Спайс гърлс“ не я интересува. Причината е шеметната кариера на моден дизайнер, каквато Пош направи и която тя едва ли би зарязала.

Всъщност Бънтън не е съвсем искрена за „соло-кариерите“. На практика нито тя, нито останалите ѝ колежки успяха да развият сами в музикалния бизнес. Участията им са неравномерни, защото поколението, което харесваше песните им, вече слуша друг тип мелодии.

Истинска кариера след разпада на квинтета направи единствено Виктория, макар и не в музиката, а на модното поприще.