8.00 за победа на България срещу Италия! | TopZalozi.com

5
Добави коментар
premier
premier

България приема Италия на стадион „Васил Левски“ в много важна европейска квалификация. Момчетата на новия треньор Ивайло Петев са решени да покажат ново лице и да търсят победа срещу италианците. Мачът е в събота от 21:45 часа и ще бъде предаван пряко по БНТ 1.

БОНУС: Увеличен коефициент до 8.00 за победа на България срещу Италия!
+ Връщане на сумата по залога, ако е губещ!

Последният домакински мач на България срещу Италия бе през септември 2012-та година, когато Георги Миланов изравни резултата за крайното 2:2. Станислав Манолев бе открил резултат за „трикольорите“ в този сблъсък, след което италианците стигнаха до обрат за 1:2.

Националният селекционер Ивайло Петев заяви, че ще поиска от футболистите да се раздадат на 101% и да не допускат елементарни грешки, тъй като „адзурите“ умеят да се възползват от тях:

„Радвам се, че дебютирам срещу Италия. Ако можех да избера между Норвегия, Азербайджан и Италия, щях да избера Италия. Трябва да играем по най-добрия начин. Доста мачове им изгледах, важно е как ние ще се противопоставим. Най-важното е да сме спокойни, да не се допусне нервност в нашата игра.“

Петев коментира още, че очаква достойно представяне и че ще се търси изненада.

По повод предстоящата евро-квалификация президентът на БФС Борислав Михайлов коментира:

„Първи мач на Петев и много млади момчета, пожелавам им да играят добре. Ние винаги сме играли добре срещу Италия. Пожелавам на момчетата да играят със самочувствие.“

В момента България е на 4-то място в класирането на квалификационна група H с 4 точки. Лидер е Хърватска с 10, точно колкото им и втория Италия. Трети е Норвегия с 9 точки.

* Промоцията е валидна само за нови клиенти на Betfair България. Важат условия.

Публикувано: 25 март 2015, 22:35