Crystal Meth (Blue Sky Candy) – бонбони, приличащи на кристал мет

1
Добави коментар
cozybg
cozybg

Всеки има нужда от хоби – нещо, което да разведри живота от девет до пет. Няма значение дали си учител по химия в гимназията, който преживява най-голямата криза на средна възраст или студент безделник, разполагащ единствено с време в ръцете си. Всеки от нас има нужда от страничен проект.

Кристал мет e сготвен в лабораторията на MenGear под строги условия. Небесно синьото хапче е с автентичен ментов вкус, вдъхновен от сериала Breaking Bad. Някои биха казали, че с този продукт навлизаме в опасни пазари – истината е, че имаме 99.1% чист продукт и не ни интересува.

Произвеждаме сериозни количества кристал мет с високо ниво на химична чистота, което ни позволява да пласираме стока от 130-грамови пакети на улична цена. Дистрибутираме го чрез доверени и все още тайни канали, директно до теб, без да се притесняваш. Така че отчупи едно парче и се наслади на кристалното качество на ментафамина.

Допълнителна информация за Crystal Meth бонбоните

Внимание: може да съдържа следи от ядки
Поради естеството на този продукт, ако вкусът не ти допадне, ние не можем да ти предложим 30-дневната гаранция за връщане
Това НЕ Е амфетамин, метаамфетамин или друг подобен наркотик. Crystal Meth е само името и визията, не вкуса или свойствата на бонбона.
Принадлежности за печене на пиле не са включени в комплекта
Най-ефективен е в умерени количества. Деца, внимавайте със зъбите!
Големи парчета вкусни бонбони
Състав: захар, глюкоза, масло от мента, оцветител Е133
Всяка опаковка съдържа около 130 грама

Г-н. Уолтър Уайт и Джеси Пинкман похапват Кристал Мет бонбони