Пролетно мъжко яке Styler | Онлайн маркови дамски дрехи, мъжки дрехи и дамски обувки. Online магазин за маркови рокли, блузи,…

1
Добави коментар
victoria.baeva
victoria.baeva

 

Спортно мъжко яке. Моделът е подходящ за пролетния сезон. Може да изберет якето в бежов или черен цвят. 

 

Цвят: беж, черен
Състав: 100% полиестер
Размери на якето: 52 – 62

 

* Ако не можете да определите какъв е вашия размер, екипът ни може да Ви помогне. Запишете в коментара към поръчката размери на рамене, ханш и талия, ръст и килограми и ние ще подберем подходящия размер за вас.

 

ВАЖНО: Ако е необходима замяна на закупения от вас продукт, разчитайте на пълното съдействие на екипа ни. Относно запитвания за замяна и други, моля пишете ни на [email protected], наш сътрудник ще се свърже с вас за уточняване детайлите по замяната на продукта.

Дрехи и аксесоари, закупени онлайн, не могат да бъдат заменяни в магазините на STYLER в страната !

 

STYLER са български производител на висококачествени мъжки дрехи. В гамата на Styler, предложена от hipermag.com, ще откриете забележителни мъжки блузи, панталони, ризи, пуловери, сака и якета. На страниците на сайта е предоставен и богат асортимент от мъжки аксесоари, подписани с качеството на Styler – вратовръзки, колани, шалове, шапки и др. Styler са мъжки облекла, заредени с енергия и страст и следвайки най-новите тенденции в мъжката мода те доставят удоволствие, самочувствие и увереност на мъжа.  

За нас е чест да Ви предложим продуктите на доказан български производител, чийто бранд е гарант за качество, автентичност и комфорт!