Медицинска консултация

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

 

При съмнение за наличие на какъвто и да било здравословен проблем е силно препоръчително да се консултирате със специалисти в съответната област, които ще ви подадат ръка в борбата за намирането на ефективно решение.

 

Грижата за здравето би трябвало да стои най-отгоре в листа, събиращ приоритетите ви. Навременното вземане на мерки при различни здравословни смущения несъмнено ще ви спести множество нерви и най-важното – сериозни усложнения.

 

Медицински център „Орто Пункт“ – дейност

 

Възползвайте се от медицинската консултация с висококвалифицираните специалисти, работещи в МД „Орто Пункт“, които ще ви обгърнат с внимание и грижи при наличие на сърдечни проблеми, остеопороза, наднормено тегло и други проблеми.

 

В допълнение на това, медицинският център предлага стоматологични услуги, както и изготвяне на индивидуална програма за отслабване. Освен това, той разполага с високотехнологична, изцяло съвременна апаратура, гарантираща безпогрешни резултати, с вградена дигитална платформа, която позволява скоростно доставяне на резултатите.

 

Ползите от 13-седмичната програма за отслабване

 

Настрана от медицинските услуги, значителен брой хора ни се довериха сляпо и се оставиха в ръцете на нашите треньори, които изготвиха за тях подходящ хранителен режим, който им осигури не само желаната фигура, но и необходимото самочувствие!

 

Самата специализирана програма за отслабване включва изготвяне на индивидуален балансиран хранителен режим, залагащ на изключително вкусни и здравословни храни, провеждане на 13 тематични занятия както и подробно измерване на физическите показатели с помощта на апарата „ТАНИТА“.

 

След записване, това, през което участникът преминава е стартово и финално измерване на телесните мазнини със същия гореспоменат апарат.

Благодарение на точността му, получавате безпогрешни данни по отношение на тегло, индекс на телесна мазнина, метаболитна възраст, телесна вода, костна минерална маса, мускулна маса, физически рейтинг, висцерална мастна тъкан, 5 сегментово отчитане както на мазнините, така и на мускулите.

 

Всеки записал се може да се възползва от спортните занимания, които не са заложени в програмата за отслабване.