Най-добрите и най-лошите черти на мъжа според зодията му Част 1 – Edna.bg

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Овен

Лоши черти: Забравете за личното си мнение и за „ама той ми е само приятел“. Овните са самонадеян въздух под налягане, освен това са ревниви и ще искат цялото ви внимание само за себе си, както и да не им се противоречи за нищо, дори и да сте прави, а те да грешат (което никога не биха си признали).

И може би най-лошата им черта – забележително избухливи. Не се скъпят на викове, заплахи и ярост. Ще прекрачат всяка граница, а за извинения след това може и да не се сетят.

Добри черти: Винаги можете да разчитате на него. Обещал ли е нещо, ще го направи със сигурност. Без да ви се размазват и глезят излишно, те ще се грижат истински за вас и никога няма да ви оставят да мъкнете сама тежките чанти или да се приберете от работа в дъжда. Под завивките са толкова страстни и бързи, колкото и са избухливи, когато се ядосат.

Телец

Лоши черти: Запъналото се магаре на моста е било всъщност телец. Ако очаквате неочаквани подаръчета, романтика и мили думички, то потърсете си друг мъж. За телците е важно всичко да се случва така, както те са го пожелали и всякакви опити да им давате наклон на живота и мнението ще се увенчаят с провал за вас. Не спорете с тях, само ще предизвикате гнева им, който е много сходен с този на Овена.

Добри черти: Няма да останете гладна, за Телецът храната е свещена и трябва не само да присъства винаги в живота на една ръка разстояние, но и да е хубава, гурме (Телците знаят как да си угаждат). Телецът е рекордьорът на зодиака по дълги и стабилни връзки. Той иска в живота му всичко да е надеждно, затова и разпилените срещи със случайни дами не са му по вкуса. Ако той реши, че ви иска, ще бъдете негова и ще ви даде стабилност и закрила.

Близнаци

Лоши черти: Всичко, изброено по-горе за добрите страни на Телеца, при Близнака е точно обратното. Забравя всичко в минутата, в която го е казал, ще ви наговори куп прекрасности, само за да се намърда в леглото ви и ще се изпари пет минути след това. Егоцентрични, далавераджии, ненадеждни, феноменално разсеяни, болезнено откровени, нетактични и езикът им реже като нож, когато се почувстват обидени.

Добри черти: Никога няма да ви е скучно с тях. Веднъж хванат ли ви за ръка, ще ви понесат към невероятни приключения и ще се заливате от смях на историите им. Най-добрите оратори от целия зодиак, щедри и добри към всички пъплещи по земята същества. Колкото и да забравят (предимно важни неща), толкова и ще помнят до живот нещо, което вие сте казали и на тях им е направило впечатление. Умеят да правят изненади и са страхотни в целувките.

Рак

Лоши черти: Цял живот в бащината къща и до майчината пола е тяхната мечта. Най-лесно обидчивите същества и фантастични егоисти. Никога няма да ви питат вие как сте, а ще заговорят за себе си и своите вятърни мелници. Той изглежда мил и надежден, но реално наранява най-близките си със своята темерутщина и съзнание, че всички са му длъжни и най-вече – не трябва никога да си позволяват да му дават съвети, да го критикуват или противоречат. Неспособни да се справят със словесен спор или да изразят качествено емоциите си, те млъкват, а светът е длъжен да си посипе главата с пепел и търпеливо да чака кога ще им мине.

Добри черти: Не е мит това, че раците обичат уюта и спокойствието. Ако искате да пиете чай в топлите прегръдки на любимия в петък вечер, да си говорите мили неща или да си четете един на друг книга, то това е вашият мъж. Нежни любовници и никога не биха ви вдигнали грозен ревнив скандал, нито пък биха се опитали да ви обсебят. Най-искрено искат семейство и деца още в 20-те си години. За тях „развод“ е мръсна дума, мечтите за дом и сватба се появяват още преди партньора.

Лъв
 

Лоши черти: Егоцентрици, комплексари, страдащи от мания за величие и параноя, че околните тайно им се подиграват. Неувереността им е скрита неумело под постоянно парадиране с вещи и таланти, които си въобразяват, че притежават. Остра нужда непрестанно да получават внимание и възхищение, стараят се да изглежда здраво трудещи се, но реално успехите им се дължат на другиго, останал в сянка.

Добри черти: Няма как да не се почувствате като истинска царкиня около тях. Знаят как да поглезят жената до себе си и не обичат излишните игрички, те са под нивото им. Страстни любовници – да задоволят качествено партньорката си за тях е въпрос на чест и достойнство. Както се грижат за собствената си особа, така желаят да обгрижват и жената до себе си.

Дева
Лоши черти: Педантични, стиснати, безстрастни, лишени от сексуалност или пък точно обратното – обсебени от секса и с леки извратени наклонности. Той ще прецени дали иска да бъде с вас по това дали сте удобна и подходяща. Отношенията с него приличат повече на работни, отколкото интимни, с разликата, че той е шефът-доминант, който ви орязва заплата и бонуса, но очаква пълна лоялност, тишина и добро поведение от вас.

Добри черти: Шансът Девата да изневери е почти нулев. За тях това е пълна глупост, която би разбила добре подреденото им семейство, а порядките и доброто представяне пред обществото са особено важни за тази зодия. Девата ще планира романтично пътешествие и предложение за брак година по-рано до най-малките подробности. Това е другият най-семейно ориентиран знак след Раците. Ако искате точни и ясни отношения, без излишни усложнения и мелодрами и живот в спокойствие, това са вашите хора.

Очаквайте утре втора част с най-добрите и лошите черти на мъжете за останалите шест зодии

Още за зодиите:

В началото бе… Овенът
Телецът – жизнен, устойчив, талантлив
Многоцветните Близнаци
Страстите Рачешки – непредвидено любовно танго
Гордият драматизъм на Лъвовете
Девите търсят блясъка на чистото съвършенство